Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Thursday, October 28, 2010

Alhamdulillah, saya masuk final!


bangun2 td..xsempat nk blogwalking, i cek email dlu.pastu tgk ade komen dr Cik Fiza. "anda berjaya ke final" waaaa..teruja! mcm btol2 beauty pageant plak!hehe..

alhamdulillah..lg skali sy disenarai pendek setelah Contest Raya Sedondon tu. tgk pesaing2 pun hebat2 blake ek? ade mcm2 jenis pakaian dipertandingkan. rase nye xsempat smpi ke final yg final btol2 kot?sbb ade je yg berbaju same ngn saya n posing baik punye! i pose biase2 je pun.xde intention nk masuk pertandingan bju pun.hehe


ape2pun..tima kasih diucapkan kpd pihak penganjur kerana mengadakan contest mcm ni. and time kasih byk2 pada juri2 yg telah memilih saya masuk ke final. time kasih byk2 sume. sy hargai amat2.:D




nak tgk pic mane yg i rase cantik di kalangan finalis ni?

i rase yg ini....


i suke!


tahniah buat 18 finalis yg lain! dari 111....kita diantara 19 finalis yg dipilih. say tengkiu!! tq buat Pija sbb menyebabkan saya akhirnya join. klu x..xde la sy smpi ke peringkat ini..cewah..hehe..
untuk melihat senarai finalis Contest Pakaian Tradisional @ PTTC, sila klik sini!

GOOD LUCK Semua!!

PTG NI (before 6pm), kite tgk sape yg menang~~




2 comments:

ken said...

all the best :)

aMyErInAiMiE said...

tq ken.but..winner dh di announced.im not the winner.but dats ok. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...