Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, October 25, 2010

Cinta-Craft GiveAway (GA)



rasa nya inilah first time i nk sgt join GA because of adiah yang die sediakan. why? haa..nnt kte ckp kt bawah k? now..here's the banner! click utk ke entry itu




cinta-craft dengan baik hatinya nak bg kte adiah sempena tarikh cun yg aku xpnah blog about....20 10 2010!!


Syarat² nya :

1) perlu menjadi follower cinta-craft. done!
2) buat satu entry khas mengenai giveaway dan copy gambar di atas. done!
3) letakkan cinta-craft dlm blog list uols skali yer. done!
4) tinggalkan jejak uols di bahagian komen n3 ini berserta link blog uols supaya saya boleh follow uols semula yer. done!
5) Giveaway bermula pada 20/10/2010 - 20/11/2010

Pemenang akan di umumkan pada 21/11/2010.



hadiah : (Purse, 4 mtr ribbon -1 mtr each color, assorted button & 3 pcs hp strap)

see! itu la yg sy gemari! BUTTONS! and the whole set of gift ni klu i dpt, dpt bg i peluang utk belajar wat2 craft ni! bukankah its fun?! yeay!


so sume..mari JOIN!




3 comments:

jue said...

salam.santek ye brg2 tuh..cute sangat..gud luck!
^_^

nina syakina said...

nina tak igt, dh join GA nih ke blom... huhu

aMyErInAiMiE said...

hehe.ala rejoin je.xpun search kt blog nina tgk ade ke x.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...