Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, October 15, 2010

My Giveaway by make a wish to felt

OMG! i cant stand looking and these cute little felt crafts! mcm jeles je si gadis itu ade bakat menjahit dan membuat brg yg cantik2. atoii

i am talking about Haida nye ability utk menyediakan perkhidmatan membuat mcm2 jenis craft yg diperbuat drpd sejenis fabrik dr FELT. apekah?i pun xtau.hehe.tp tau la bile tgk tu baru tau la name die felt.hehe.perkataan FELT ni pun i mule2 knl dr blog yg baru YnaaOhYnaa wt mase die carik mane nk dptkannye. oh yea! Ynaa...try la tny owner ni mane die beli.hehe

anyway..while i was browsing for blog contests, aku came across this contest. and then ade ade mintak kte promote blog die.aku pun usha2.OH! so much utk dipromote!! mmg cantik gile keje2 die! i liiiikeee!!


biasenye aku tgk mende2 camni.iaitu org wt hp cover

cntk kn? ngee....for sure la mungkin kerana aku gile pink.hee~



then lebih comel lg bile beliau juga buat purse.oh aku panggil ini coins purse.
tgk weh.cantik gilos!!cute!

cute kan??


oh..hp cover ini aku rasekan hasil gabungan kerja tgn yg cantik dan tempat fotografi serta foto yg cantik! oh..triple cantik ini!


jgn risau! owner blog itu juga ade wt brooch! cantik laa..i like..



alahai..luluh hati ku cair sbb tergoda tgk kerja2 beliau. jeles! nak! nk free ape tah lg! hehe..

tgk tau bawah2 ni.mmg comeeelllss OMIGOSH!



LOVE keychains


plushies
weh!i sgt sgt sgt sgt sgt comel! i suke klu dpt satu! haha.berangan


ok secara jujurnye mmg terlalu byk yg aku akan bebel nnt ttg felt craft blogger ni. sempena aku menyertai contest yg disediakan oleh ownernye.saya announce berhenti smpi di sini dlu. sape2 yg berkenan ngn hasil kerja beliau, bole la click2 di link yg i dh bg. oh..malas?ok..aku bg balik

http://feltwishes.blogspot.com/

puas?hehe

oh! sape pulak yg berminat nk join contest blogger ini.pun bole klik klik bwh ni. tarikh tutup 27 Okt tau.lmbt lg.hehe

GA contest

GOOD LUCK sume.slmt mengeJOIN!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...