Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, October 18, 2010

TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway


ini adalah entry ke 300 saya! waaahh..byk dh aku bebel rupenye.tu blum kire perkataan lg! ;)


hoh! banyak dah contest yg i dh join. saje seronok2. sejak menang contest sedondon yg Kak Reen buat ritu...makin smgt la aku.hehe.xmenang pun xpe..just menambahmeriahkan blog.and leh bg org lain peluang utk join2 kontest gk kan?

haa..memandangkan i dlm mood cintan2 skg ni..jd adalah smgt hendak join GA tentang seseorang ni. lg best plak ia sempena Kak Jue ni nk jd mommy!! anak sulung ek?tahniah kak..moga2 sehat hendaknye bayi itu! weee~

aauuwww~~ romentik kan banner die?so sweet! xdapat dibayangkan perasaan akak tu time hubby die melamar kalu gtu rupenye ek?heheh.idaman sume gadis kot utk happy2 dpt lamaran di tepi pantai!hehe

ok ok.udah2 la tu ek erin.mari wish Kak Jue!

Kak Jue, saya di cni turut tumpang happy sbb akak bakal ditambahkan seorang lagi ahli keluarga dalam rumahtangga akak. Semoga bayi akak tu sentiasa dalam keadaan yang sehat dr awal hingga ke lahirnya baby comel tu nnt smpi la beliau sendiri berkeluarga satu ari nnt. biarlah org kate, anak tu menjadi "penambah seri" dan "pemurah rezeki" dalam rumahtangga akak kelak. x lupe gak Erin doakan agar anak2 akak yg "bakal2" tu nanti akan menjadi semangat pada akak n hubby utk meneruskan perjuangan membesarkan mereka and jadikan mereka anak2 yang soleh. lg best lagi kalau mereka dpt membuatkan akak n hubby berbangga dgn tingkah laku dan pembelajaran serta pekerjaan mereka kelak. i wish that ur babies will be the best among the best someday!

cuma satu je sy mintak..akak doakan jugak utk saya ye?walaupun sy lum kahwin lg tp nnt bile dah berkahwin and beranak pinak, for sure i only wish the same ryte?:')


i cant wait to see ur entries sal baby2 akak nnt.hehe.jaga diri ye kak! jaga makan minum n pantang ok? hehe


Pemilik blog bernama Jue ni nak cari seorang pemenang bertuah (lucky draw dicabut si suami beliau) dan seorang pemenang bg entry terbaik (pilihan Jue)

GA ni habes lmbt lg..13 Nov. jadi korg ade masa utk join!!mari3~

Sy skg ni mau tag mereka2 ini!

1. Tqa
2. Elie
3. Awin


lebih xpe kn penganjur? :D






2 comments:

muffins Jue said...

yup, 1st baby..sonok kan??hee..
insyallah..tq dear..
akak doakan yg terbaik untuk u ye dear..

LULUS!!gud luck.. :)

aMyErInAiMiE said...

aah.sronok la wpun sy xpernah alaminye~ hehe
anyway ur welcome n tq too! hehe
time kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...