Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, October 13, 2010

Thank You Nuffnang!



bukan nk ckp pasal BE...sbb aku lgsg xdpt BE dh bulan sepuluh ni. i dont know y coz dh lame gk la BE aku diam plak tetibe.mungkin aku ada wt salah tp xtau ape.yg penting aku dh msg nuffnang ttg hal ini. cume blum dpt jwpn je lagi

ok now nk btau yg aku ske rupe nuffnang skg ni.ade info ringkas on How to Get Started! sgt berguna utk org yg baru berjinak2 ngn dunia nuffnang ni. begitu gk utk org cam aku yg wpun dh setaun involve in it tp xbrape phm sbb xaktif sgt dlu..huhu



so sape yg mcm blur2 je sal nuffnang ni..korg leh g kt akaun korg.mane yg xwt lg tu bole buat.kt ctu die ade FAQ, ade explanation on how nk ltak iklan n on how this things work. x dilupa gk the DOs n DONTs die. ok so far aku xde wt salah ape2 mcm yg dinyatakan.

cume sgt pelik nape aku dh lame xdpt BE lgsg pada masa sume org cam ligat dpt few BE . :( trafik pun dh makin naik.patutnye mmg ni la peluang BE nk best2..huhu...xpela..mgkn belum rezeki..daku masih sabar menanti.:)






4 comments:

Zuewairy said...

ade rezeki, adla BE;)

Ceritera Lelaki Pot Pet

aMyErInAiMiE said...

tu la..sabar jela ni..hehe.tq!

Pinky Pixie said...

maybe kene tanya nuff. yatie pun cmtu gak. bile tanya, terus masuk BE kat blog craft.. heee~

aMyErInAiMiE said...

yati..dh tny dh..tp xberjawap:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...