Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, November 15, 2010

Contest - 5 hari lagi!

tinggal lagi 5hari sahaja. setakat ini peserta masih lagi dibawah 9 org. if mmg kurang dr itu bermakna contest ini terpaksa dibubarkan. :(


time kasih pada yang dah semangat2 join. saya amat2 la menghargai nya~

pada yang nak join tp belum lg..sila2 la berbuat demikian ye? kte xnak Miniature Edhardy for her and him (original) yang bernilai RM30 'berterbangan" begitu saje ke tgn org lain atau xdiberikan pada sape2. itu untuk juara entry terbaik. untuk lucky draw pula? masih dibiarkan misteri~~



jadi apa lagi? klik banner di atas jika berminat. atau klik saja sini.








2 comments:

nonadiera md rahim said...

Erin,teruskan je la.. even org tak ramai.. kire sape je yg ada.. heheheh

sy nk adiah tu.. ngeee~~

aMyErInAiMiE said...

hehe.yeke? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...