Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Saturday, November 27, 2010

Offline Bazaar : I ♥ Bazaar



Copied from my sister's Blog




Shopping is the best therapy if you're feeling down. Best je rasa bila dapat handbag, baju or anything new kan kan? Tapi laagi best bila korang beli then dapat pulak hadiah. best! waah.. memang terbaek la..

Weekend ni korang buat pe erk? Kalau takde buat ape2 jom la datang ke

Closet of AmyAmy booth @ I Love Bazaar!

Date : 27 & 28 November 2010

Time : 11am till 9pm

Venue : First Floor, Subang Parade (Opposite of Celebrity Fitness)


Kitorang ada banyak stock2 baru yang melets tak hengat2 untuk korang grab! Saya sendiri jadi rambang mata tengok barang2 ni. semua saya nk! aarghh.. rasa cam tak nak jual je.. hehehe.. jahat2



:: Ni stock baru (handbag) kami.. banyak kan? ::

Kenapa lak korang kena datang? Apa yang menarik sangat?

1. Banyak stock2 baru yang santek-menarik-tertarik-dan-memang-da-bomb!

2. Kalau korang berbelanja lebih dari RM40, korang boleh dapat hadiah dalam bentuk voucher atau produk kami.

3. Terdapat diskaun up to 20% off. Sempena Year End Sale katanya. Wah!

4. If you're lucky, dapat jumpa My Incik Apex a.k.a Khairul Fahmi Che Mat! So boleh la korang nak amik gambar ke, signature or pape la.. Jangan suruh dia berjoget dah la.. hehehe

5. If you're unlucky, dapat la jumpa saya. the infamous jejariruncing. Ok. ok memang alasan ni sangat tak menarik hati. saje nak cukupkan list "5 sebab kenapa korang kena datang".. lame kn? -_-"


read more







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...