Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, November 24, 2010

Peserta Mari Ganti Purse Erin Contest


Wahai sume 18 peserta contest yg saya wat ritu... saya nk poho jutaan maaf sbb masih belum announce pemenang utk contest sulungku itu...

masih belum punye masa yang cukup utk menilai satu2 entry utk memilih entry terbaik. tapi saya dah update NEW NUMBERS utk para peserta bergantung pada pilihan purse yg dibuat peserta. jadi utk LUCKY DRAW nnt... sila refer no baru anda di bawah ni yer?


Purse A
1. Nadic
2. Nonadiera
3. Pija
4. Farah Diaz
5. Shida
6. Pn Stoberi
7. Haszuraidah
8. Helena




Purse B
1. Mimi
2. MamaZharfan
3. Kay
4. Syuhada
5. Nurhafiz
6. Lisa
7. Awin
8. Munie
9. Ifa
10. Ira


Majoriti x menentukan kemenangan yer? saya sindri akan decide wt purse to wear berdasarkan pujukan korg (alasan). ;p

GOOD LUCK sume!!






6 comments:

SyUhAdA said...

okeh..
xpe2..
take ur time..

little cart00n said...

pas da jumpa pemenang, mesti akak bergaya dgn purse baru kn?hehehe..

all the best dalam menilai pemenang :)

tiefazatie said...

xpe darl..ok je..pilih ifa ek..haha..no la..joking ja..hihi

aMyErInAiMiE said...

SYU: tq show.:)
ELIE: hhehe! ye la kot?hehe.tq2!!
IFA: ok dear..hehe

tiefazatie said...

ok..pergh..ada can nie..haha..xde la..gurau je..hihi

NaDic said...

TQ ERIN..layak pun bolehla.. haha ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...