Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, November 30, 2010

Purse Erin sudah berganti! ;)


sorry amat2 sebab dah lama sgt dah xupdate ape2 tentang contest sulung saya itu. saya busy ber-bazaar di Subang Parade Sabtu n Ahad lepas. ade yg dh pegi tgk kt sane? marila kongsi pengalaman! huhu

so now i dh decide wt purse to take tp i belum boleh announce d winner lg sbb perlu menilai satu per satu entry sbb nk pilih pemenang utk d best entry kn?;)


pemenang adalah berdasarkan cara atau alasan yg terbaik pernah i bace. tidak bermakna saya memilih purse itu kerana sebab2 yg diberi tp beliau layak dikira sbg pemenang. sbb ada satu sebab yg tiada sape pernah catitkan dlm entry mereka tetapi i telah gunakan sebab itu sbg sebab utama mengapa purse itu sy pilih. :D

jadi sekali lagi nk mintak korang sume bersabar yer..i akan announce pemenang entry terbaik minggu ini juga..insya allah! :D





7 comments:

SyUhAdA said...

okeh..
x sbrnya nak tau..

mUnie UncLe hUsin said...

nebes pulak nak tau sape pemenangnye.. huhu~

Mama Zharfan said...

suspens ni..

haszuraidah ishak said...

takper..setia menunggu..

aMyErInAiMiE said...

hehe.sabar yer~ tq sbb sabar menunggu~

s.h.i.d.a said...

alamak sgt xsabar~

PUANSTOBERI said...

so, purse mana kah yg jadi pilihan iteww?? ngeh ngeh ngeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...