Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, December 21, 2010

Pemenang Contest “Win an iPad!” Contest!

Pemenang dah diumumkan dah td. i was relaxing on my bed masa dorg wt announcement tu...






I WON!!





iPad is going to be mine!! waaa~~ syoknye~~

alhamdulillah..

mekasih sume yang vote "like" kt semua gmbr2 saya! my mums and dad, aunties, uncles, cousins, siblings, friends, boyfriend, close friends and all customers!!

jgn risau..i sentiasa akan igt jasa2 bloggers yg sudi vote for me jugak. u guys mainkan peranan yg agak besar jugak sbb jarak antara Closets of AmyAmy dengan 1st runner-up pun xjauh beza. mungkin bersamaan dengan peserta The Lucky 10 Draw jugak. jadi..mekasih peserta!!^^


an iPad...wow..xterfikir pun untuk memilikinya..apetah lg membelinye. tp dengan adanya iPad tu nanti.harapnye dapat membantu saya mengendalikan bisnes saya dengan lebih efisien lagi.

Ya Allah, terima kasih atas rezekiMu ini. Terima kasih kerana mengurniakan para sahabat dan keluarga yang baik hati dan bersemangat membantuku memenangi pertandingan yang paling besar nilainya bagiku pada tahun ini. Semoga Engkau dapat mencurahkan rezeki yang berlipat kali ganda buat mereka yang telah membantu secara langsung atau tidak langsung. Amiin..


ape lagi kawan2???nantikan update lucky draw saya dan SALES!!





22 comments:

Myra Jay said...

Thniah dear.. syoknyerrrr..

gewecun said...

tahniah..menang ipad tu..:-)

miera momo chan said...

wah..congrates!!! ^^ hepi for u ;)

.ima. said...

tahniah! ^^

naz said...

congratz hun~

aMyErInAiMiE said...

MYRA: hehe.kan?? tq tau.hehe

GEWECUN: tq tq! hee~ tula. xsangka plak.hehe

MIERA: tq dear! happy dat u r too! :)

IMA: tme kasih ima!!hehe

NAZ: tq dear~

Gadish Lollipop said...

thniah2 .
:)
hope farah dapt jd the 10 lucky draw .

aMyErInAiMiE said...

GADISH: tq dear! hehe.amiin2~ goodluck yer~ ni ngah update peserta ni..hehe.tunggu~

Nur Ezzat said...

wah wah wah k.erin~

tahniah untuk kamu!!!!

shera haifa said...

tahniah dear.. gud luck dlm apa jua k..
=)

aMyErInAiMiE said...

EZZAT: hehe.tq!! ezzat gk yg same2 telibat menolong~ tq!

SHERA: tq dear. u too!

SyUhAdA said...

thniah erin~!
besnye dpt ipad..

nadratul said...

best gila !

aMyErInAiMiE said...

SYU: hihi.best kn??
NADRATUL: hihi.yup2!!

CONNIE said...

yeah! congrats Erin!

PUANSTOBERI said...

tahniah dari kak reen. sowi kak reen tak sempat nak vote la yunk. bz zb je lately ni.. congrate again ya

aMyErInAiMiE said...

CONNIE: tq fariz syg!!yeah!

KAK REEN: its ok kak.erin paham.leh nmpk kesibukkan itu!hehhe.tengkiu2~

AreDip said...

cangak bapak g.... mana janji2 mu.... 50-50 kan?

aMyErInAiMiE said...

AREDIP: bongok! 50-50 pe ek?

s.h.i.d.a said...

waaa tahniah..nnt bwk g wedding irma..hehehe

aMyErInAiMiE said...

SHIDA: haha!! xpasal2 g wedding org bwk ipad??:P

natasha MDG said...

wah! best gile dpt ipad. congratulation!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...