Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, December 21, 2010

Pemenang Contest




haaa..bukan nk umumkan pemenang lucky draw i pun...just nk share ngn korg..


share ape??






share ni....









xnampak tulisan?malas nk tekan??ok la...Erin paste kn ayat2 cute mum kt bwh ni k..

Macam yang Cute Mum beritahu semalam, tiada seorang pon memberi jawapan yang tepat.. Setelah bebincang dengan Daddy kami bersetuju untuk pilih mereka yang memberi jawapan mengikis menggunakan kertas pasir pada pin boling...

Jom kita tengok siapa yang beri jawapan itu..



1. AmyErinAimie 9.01pm

tgh meng-kertas pasir-kan boling tu? ape tah name perbuatan die..xtau..tp kire bg licin la.hehe

2. SunSuria 9.54pm

ni mesti ngah ilangkan cat kat pin boling yg buruk tu... pakai thinner atau kertas pasir je... pastu design+cat cantik2... pastu sembur bagi kilat supaya nmpk cantik... pastu wat tapak dia pulak... adehhh.. cam sama je tekaan Su ni.. hehehe.. apa2 jela..

3. Nana 10.19pm

tengah kikis ngan kertas pasir pin yg lama seblum bole di cat jadi cantik heeee


Pemenangnya jatuh kepada peneka tercepat .....


Tahniah pada pemenang... Nanti jangan lupa bagitau details nama dan alamat kat entri nie.. Pada yang tak menang, jangan sedih2 yer.. Nanti Cute Mum buat lagi...

"Luv you ALL very Much"




nampak??yeaayy~~ rezeki bulan december n bulan ulangbulan i dan die!! hahah..ye ye jela. padahal rezeki Allah nk bg la ni..hehe..

alhamdulillah..walaupun jwpn xtepat tp yg paling dkat ngn jwpn yg tepat n menjawab dgn cepat ialah saye~~ huhu.yeay! xsangka langsung!pg td bukak dashboard, tgk ade komen. pastu bile cutemum btau i..i mcm.aik?contest ape?rasenye yg contest papa & baby tu ktorg xmenang pun top list?

bile bukak balik entry cutemum...baru la teringat.huhuh..jwpn sebenarnye adalah menyimen pin boling tu! hahah.xterfikir langsung!igtkan gmbr yg cutemum ltak tu gmbr pinboling tu mmg dh kene kertas pasir dah.rupenye disimen..ooo..baru sy tau.time kasih cutemum n daddy!^^


P/s: print screen Cute Mum. nk tgk full entry contest tu?klik sini. ada byk klu2 yg cutemum bg sebelum dan slpas contest tu tutup.so pepandaila korg g kt blog cutemum tu n tgk2.hehe.cant wait nk share ngn korg adiah ape Erin dpt!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...