Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Sunday, January 30, 2011

2 hari lagi


dua hari saja lagi tinggal (selain hari ini) untuk anda menikmati harga diskaun hebat di Closets of AmyAmy! tunggu apa lagi? tempah dan dapatkannya sekarang!

pergh..skema btol.. :P


tapi mmg betol...offer SALE sempena "majlis kesyukuran" kami atas kemenangan kami dlm contest yg Ryl Design buat tu, bakal berakhir 31 Jan ini! sehari sebelum Hari Wilayah! yee..KL bakal cuti nant! hoyeah~ ok ok. get back to work! lagi dua hari saja lagi so jgn tunggu lama2. Isnin ni pun i dh nk anta barang...jadi..sila grab!



barangan akan kembali kepada harga asal bermula 1Feb nnt k? selagi berpeluang ni tempah cepat2. tapi dlm masa 24 jam mesti dh setel payment tau? kire ni utk serious buyer la..lama2 nnt ade yg tibe2 cancel..xbaik la kn..hee~

klik sini untuk cuci mata!



2 comments:

sarah said...

hye dear...

mula-mula sis x perasan lagi sape yg komen nih..
then sis cek balik..
hye erin!!!!!

kita pernah bukak booth berjiran kan?
di felda villa:)

owh rupa2nya ada kaitan dgn KFCM..
and your sis tulis blog jejari runcing itu.
Omaigod..dunia kecil shj rupanya..:)

Regards,
Sarahata

p/s :tq tego pasal appetite tu. n u r rite supposedly petite jer :)
hihi

aMyErInAiMiE said...

hihi..ye kak! erin la nii..hehe.trus follow akak after d bazaar.kt fb pun dh mmg follow ur update.:)

same2..bkn pe..dh perasan time entry 1st tu pun tp pk mungkin salah taip, yela kite pun pnah camtu..heeh.so tu yg tgur tu, mane la tau tersalah pandang n laju je menaip time tu..:)

ape2 pun thanx gk k. nice info!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...