Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, February 11, 2011

Dapat hadiah dari YuYu!


pagi ni bangun, tidakla berapa best sebab sakit leher masih menguasai diri. mood nk menggedik kt blog pun semakin tipis. TAPI!


diambil dr blog Yuyu, halal ye Yuyu?

skg ni i rase seronok sbb ade org bg adiah kt i tau!! hadiah ape? nape nk dpt adiah lg ni? hehe..xdela..Yuyu yg i ckp dalam entry sebelum ni tu.. (dah ni, tu plak) die bg adiah BOLING ball kt i! wee~ sronok nye ade bola boling sindri! senang la nk men boling nnt, xyah rebut2 ngn org! hee~

berangan je k? jgn emo2 nak jeles2 or dengki2 i dpt bola tu tau. lgpun bukan i sorg je, semua dapat! hee~ nk tgk x adiah tu? haa.. g la jenguk2 blog dak kecik tu. comel je tau. dlm blog ni nmpk macam besar je die. tp actually die comel je kecik2. ive met her. kt Sista Modelling Gathering dlu.

yang mane?KLIK SINI



i ade bukak bazaar kt sane, so time kemas2 tu Yuyu ade datang dr pintu masuk peniaga ni tgh kemas2.kecik je orgnye berpakaian serba pink - kuning (warna tema gathering). tanya ktne gathering tu. mungkin die takot salah tmpt kot! hehe.actually die yg datang awal. kami pun xsiap ape2 lg.hehe

anyway, i nak berterima kasih kpd Yuyu sbb bile pg ni cek blog stats, nape ramai plak yg datang jenguk blog i dari blog Yuyu? rupe2nye Yuyu ade mention sal my entry untuk Yuyu dalam entry die. tu pasal la ramai dtg tgk. time kasih semua! ^^

ape2 pun , kite sebagai manusia, rakan maya, blogger dll, perlulah saling menyokong yer! jatuh bangun sbg seorang blogger kite dah rasa dan akan rasai bersama. jadi xperlulah menjatuhkan orang kerana nnt Allah balas lagi dasyat dari itu! sooner or later. tanpa sedar ataupun tidak. jadi, insaf lah! hee~

marilah spread the love dan menyebarkan semangat yang baik!




3 comments:

rohayatie nordin said...

yuyu chumel~~baik~dapat hadiah dr dy he??meh2~~Kongsi~~~hahahahah~~

y u y u Z u l a i k h a said...

aiseyy mannn! akak erin nii~ heheh.. buat lagi diaa~ ^^ malu yuyu! ^^

aMyErInAiMiE said...

Yati: kongsi la kongsi la! g tgk entry yuyu tauu..hehe

YUYU: hehehe, i lg malu~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...