Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Saturday, February 5, 2011

Jam Loceng Paling Menjengkelkan


Bangun tidur awal tu susah? benci bila dikejutkan dari tidur yang lena? tiada yang lebih hebat dari ini! di bawah ni nnt korg akan discover jam2 loceng yang paling menjengkelkan dari segala yang ada di dunia ini. cewah, xdela.mungkin ade yang lebih annoying tapi ni nk share ngn korg jam2 loceng yang sure nk buat korg bangun sampai xle tdor balik. tapi hanya utk org yang x immune bunyi la ;p


Sfera Alarm Clock

sfera alarm clock

nampak sweet je design nye kan? ha, jgn terpedaya. jam ni mmg dh sedia unik bila ia perlu digantungkan atas pale korg time tdo. pastu bila dah set alarm n korg pun tdo ngn nyenyak nye, ckup time je jam tu berbunyi. cara nk tutup mmg tekan jela kn. tp kan lg sedap if kte tekan snooze? sbb bila tekan snooze, kite leh tdo balik n konon2 lg 5 minit nak bgn balik la. dengan adanya jam ini, for sure korg akan bgn balik lg 5minit tu (if setkan 5 min snooze r) sbb jam tu akan semakin meninggi diri. which is makin jauh dr korg.kire tali makin pendek ke atas la. jam tu akan berbunyi je slagi korg xtekan. untuk tekan korg kene capai lagi tnggi la. makin korg tangguh, makin korg kene angkat kepala la~~ ^^



Puzzle Alarm Clock
Puzzle Alarm Clock

ha, jam ni pun lebih kurang yang atas tu. bile loceng berbunyi, cube2 puzzle ni akan tercampak merata2. cara untuk korg senyapkan jam ini ialah dengan mencarik ke mana perginye cubes ni dan ltak balik ke tempatnye. selagi korg xjmpe, selagi tu berbunyi riang! ;)

sumber


tuan rumah masih bercuti





3 comments:

Wani Wahab said...

haha .
nyusahkan hidop je macam tuh .

MEDIHA OMAR said...

coolnya dia lagi meninggi! letme know if you jumpa kat malaysia tau. boleh beli nanti! ;)

aMyErInAiMiE said...

Wani: untuk org2 yg susah bgn seswai la ni.klu yg sng bgn buat pe dorg buat yg susah2 cmni..sbb bile org rase susah..dorg mmg bgn trus la kn? Klu tdo lg makin tension jd nye.heheh

Mediha: hehe.yeke nk? Klu erin pun xmo.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...