Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, February 4, 2011

Modified Car Paling Unik



lelaki selalu dikaitkan dengan modify kereta kan? aku pun ade kawan yg suke naw tukar2 part2 kete die..dr lawa jd xlawa. dr xlawa jd lawa.haha.ape2 je janji die suke n xmengganggu ketenteraman org lain.

skang ni nk kongsi ngn korang plak, kereta2 yg dah diubahsuai menjadi menarik dan unik!


Transparent Volks Wagen

most unique car modification transparent volkswagen 10 Most Unique Car Modification


Muscle Car

most unique car modification muscle car 10 Most Unique Car Modification


Cardboard Car

most unique car modification cardboard car 10 Most Unique Car Modification


kreatif kan? paling suke kereta transparent tu.sbb design nye cam LV pun ade, cam pagar cantik pun ade.yg penting cantik! n for me...yang cool is kete kadbod ni. cun!

sumber

tuan rumah sedang bercuti




5 comments:

little cart00n said...

hebat gile kot kalau bawak kete kadbod tu kat jalan! :p

AyinAyob said...

kete volks tu memang best! tapi kete muscle tu macam geli
eh eh. kete kad bod tu macam kete kebal. kreatif!

aMyErInAiMiE said...

Tu la! Ske kad bod tu!!

KePOMPOM said...

kete muscle tu tak nmpak cam muscle langsung. nmpak cam bibir bengkak akibat terlebih cucuk kollagen ada lah..

aMyErInAiMiE said...

hahaha! aku stuju ko hapom! xde gaya muscle pun aku tgk.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...