Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, February 18, 2011

Update FCG : baru 30% senarai disemak


adalah dimaklumkan bahawa saya masih lagi belum siap menyemak semua penyertaan blogger2 kesayangan semua. bru 30%. macam2 hal yang terjadi baru2 ini menghalang sy utk duduk semak satu2. tapi..alang2 dh tersedia hasil contengan saya kat dalam buku panjang saya, baik lah kirenye i ltak dlu takat mana yg i dh siap cek n i katekan LULUS! pada mereka agar mereka tenang. hee~~

semua senarai ni ialah menurut susunan komen la. mane yg i pernah cek tp xlulus n i suruh perbetulkan balik pun i dh cek satu2..so name korg yg tu akan ada kt bahagian atas la. tapi bagi sesape after org2 dlm senarai ni, susunan anda ialah mengikut sape komen dlu la kn dlm entri ini



nama2 berikut ialah org2 yg KOMPEM LULUS syarat2 yg telah ditetapkan;

Syakila
Azrin Kamaludin
Shag
Lissa
Aeyinn
AyinAyob
Mama Eza
Miera Momo
permata cinta
sofia karim
arol
anna mardhiah
yubin
cbonk sunamie
mimi fatihah
eima
aku,dia dan kamu
flora fana
eb ezrin
everything



bermula dari commenter selepas everything ni iaitu Cikjan....saya belum semak lagi. blum terjah lg. harap2 bersabar yer? tapi sesape yg sebelum Cikjan tp namanya takde dlm list atas ni ataupun kt bwh header saya tu...maknenye ade la tu yg xlengkap tu. haa..jgn risau. kami masih memberi peluang. almaklumlah, kami pun xdpt nk cepat2 semak atas sbb2 tertentu...

senarai di atas ialah pemilik no lebih dr 47. nant sy bg no2 nye yee..if rase nk kire sindri no nye pun xpe..tp nnt bile sy dh nilai semua, sy listkan lagi senarai penuh yer. utk peserta2 lulus no 1-46...sila klik "senarai ini" di atas ATAU kt copy ini---> http://eringilegambar.blogspot.com/p/peserta-fcg-2011.html


senarai semak bg sesapa yg rasa/takot entrinye xlengkap;
1. dah follow ke keempat2 blog?
2. ade buat entri x?
3. entry tu bertarikh 4 Feb x?
4. gmbr banner contest tu linked ke entry ni x? ATAU ade ltak link entry ni x?

ni bg sesape yg komen SEBELUM blogger "everything" je k. yg after beliau, anda diminta berehat sebentar bersama2 kitkat ye? nnt i terjah. bile selesai 100% sy dh semak, baru sy komen satu2 yer~

mohon maaf di atas kelewatan saya menyelesaikan tugasan ini. :( hadiah telah pun tersedia. hanya menanti selesai semakan je. sorry yer~~






7 comments:

irwan norasyraf said...

ooppsss.. omongnya sy lulus kok... no30... ngapain namaku nggak ada sih?? musykil bangat.....

http://irwannz.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

aMyErInAiMiE said...

IRWAN: oohh maasss...kamu mmg lulus kok!!! tp list dlm entry ni utk org2 no 47 dan ke atas kokkk!! hehe

klu nk tgk senarai peserta lulus 1-46..sila tgk cni yerr-->http://eringilegambar.blogspot.com/p/peserta-fcg-2011.html

nurOSHIN said...

hye erin...i punye name ade dlm list from 1-46 (i number 35)..maknenye i lulus ke?tp i ade edit sikit entry i..i update link gambar banner tuh..so kalo klik jep banner tuh tros ke page u..anything kalo ade yg termiss lg inform i ye..thanks! =)

aMyErInAiMiE said...

OSHIN: yes dear. itu maknenye anda lulus. xperlu risau yg lain k? yg u dh edit tu..dats good!tq :)

mimi fatihah said...

yeh yeh...
sy yg ke 61...!~
hrp2 bertuah kali ni...
aminnn...

AyinAyob said...

nombor 52. ngeee. thanx! hope that'as a good number lah :)

AzRin Kamaludin said...

yuhuu..akhirnya namaku ada dalam list..maceh erin chayuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...