Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, March 18, 2011

LUCKY DRAW by MAK DARA





KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Tarikh tutup penyertaan : 31.3.2011


hehe. gedik2 nk join jgk memeriahkan suasana lucky draw anjuran aunty rock saye! ^^. cara2 senang je. mcm biasa, follow, buat entry n btau kt owner. TAPI...kali ni ade kelainan sket~~ ha. kene jwp soalan tau! xsusah. g tekan banner tu kalau nk tau soalan, ok?

CD Album Single D\
Jawapan die, saya leh bg tanpa tgk video pun sbb dh hafal. hehe. (pura2 berlagak) mmg lagu Apa Kau Rasa ni ade dlm kete eden. bila agak2 rase seksi tu, pasang jela lagu ni! xcaye tanye bf saya. die dh meluat dgn sy bile sy tunjuk cd itew. HAHA.

anyway, here's my answer;

1. Aunty Irda
2. Aunty Tuty

i nak tag kesayangan ini untuk join buat~
1. Angah (fuzaini)
2. Mimi Fatihah
3. Pija


Mak Dara & Ikea
wow! xtau plak aunty jd model IKEA!klau tau haritu mmg mencarik ktne gmbrnye..;) congrats!



4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttttttttt tengkiuuu sudi join Lucky Draw auntie!!!! hehehe bila nak belanja auntie minum2 ni hehehehe

aMyErInAiMiE said...

same2~~

sudi2 la menangkan saya~ nnt kite blanje pas menang ek? heee~~

~MyLady~ said...

hehehe..kita pn nk join gak ler...:P xmenang pn xpe tapi menang org belanja minum..eeehheeee ;~)

~MyLady~ said...

chakk! nk tumpang sat..hehe
xmenang pn xpe janji dpt belanja org yg kasi org lain menang...hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...