Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, March 9, 2011

Pemenang Utama : Erin's & Elia's FCG 2011




Sukacita dimaklumkan bahawa seramai 8 orang pemenang bakal kita perolehi!



kita sudah pun dedahkan pemenang2;

2 x Saguhati

2 x Tempat Ketiga

3 x Tempat Kedua


Jadi sekarang, tibalah masanya untuk mengumumkan pemenang utam FCG 2011. Hadiah utk tmpt pertama ini adalah hadiah yang same dengan pemenang2 kedua dapat TETAPI ada yang istimewa~~

pemenang tempat pertama ini akan mendapat review 24jam di blog Ceritera Erin dan backlink di blog Jejariruncing! khas buat pemenang tempat pertama FCG kami ini! walaupun mungkin xbest mana tapi, itu yang ingin kami kongsikan bersama! bayangkanla dalam sehari berapa byk klik pemenang ini akan dapat dari backlink dan review oleh kedua2 blog ini???



ok enough said! now kite tgk siapa yang paling bertuah yer???


the winner is.....














pemilik nombor 72!!




tahniah! ini bukan cubaan anda yang pertama. anda berjaya juga kali ini! :)








siapakah pemenang itu? mari la sama2 saksikan di tab Peserta FCG ataupun


klik untuk senarai peserta




jadi, diminta semua pemenang untuk menyatakan email anda kepada saya di kotak komen ini agar sy bole email anda untuk menuntut alamat! ^ ^

kepada semua followers
saya, anda dibenarkan untuk meng-unfollow saya sekiranya tak berminat dengan blog saya ini. especially kepada peserta2 FCG kali ini. mungkin ada yang xminat pun nk follow, terpaksa je sbb dh syarat. ok xpe, i xkesah. unfollow je. syarat follow tempoh hari hanya supaya memudahkan anda tahu update FCG ini. lgpun dlm masa terdekat ni i xmo buat contest dh kot. nk berehat. nk join org nye plak. :D

TAPI if i nk wt contest pun bukan sebab nak CARI PUBLISITI. cuma ingin berkongsi REZEKI. sbb ade yang tuduh i buat contest ni just nak tarik orang untuk tinggikan ranking blog i saje. oh no, anda silap wahai blogger! telah ku katakan sebelum ini, i wanna share rezeki ngn semua kwn2 blogger. mungkin sbb anda follower baru jd anda tidak tahu apa2.sekadar hentam kromo je. xpela, i redha.


kadang2 bile kite salu pk tentang hantu, baju kurung bergantung balik pintu pun kite fikir hantu.



Tahniah buat semua peserta!!






16 comments:

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang~!

MisS CikU said...

ala....ckit ja lg....waaaaa....huk..huk..huk..huk.. cedihnyaaaa......
apa2 pun congratulation wat semua pemenang....
kpd owner blog....thnk's bg miss ciku join FCG nie n cool n lex2 suda....besa r mlt manusia bkn leh ttp mcm mlt tempayan....kwaha4....

my shaizhar blog contest said...

tahniah kepada pemenang

email saya : shaizhar@yahoo.com

cc my office email
shaizhar@carimin.com

terima kasih kepada penganjur

Mama Zharfan said...

congrats to all lucky winners!

nak menang purse clarks ori? jom vote!

amaraziz said...

Ini email saya : koochipunk@gmail.com

nur said...

ALA.. NO 25 TAK MENANG KE.. HUKHUK SEDIH.. KALAU DAPAT OTOGERAF KFCM PUN JADIK LE..
nurhafiz2009@yahoo.com
JEMPUT KE:ALL IN ONE

tiefazatie said...

tahniah3!

taufidris said...

Yahoooo..

bro menang nie email bro

taufidris@yahoo.com

mizct10 said...

hu..hu.. xde rezeki.. nak wat cam ne.. ape pun meacih wat contest cam ni. sronok leh join...

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada smua pemenang esp shaizhar...

aMyErInAiMiE said...

SYU: =) harap syu xkecik ati yer. ^^

MISS CIKU: tq! :)

SHAIZHAR: congrats!! ok tq nnt sy email yer

MAMAZHARFAN: yeay! :)

AMARAZIZ: ok tq.nnt sy email.tahniah!

NUR: alamak nur, nk dptkan tu susah la nk jmpe die.tp nnt if erin dpt erin cube yer?jgn kecik ati tau..mungkin rezeki nur kt contest2 lain..hehe

IFA: =)

TAUFIDRUS: yup bro. tahniah!!nnt sy email yer

MIZCT10: tq! jgn kck ati ye? mungkin lenkali ade rezeki lg.:)

FADZILLAH: tq kak. sbb sudi join

TQ SEMUA!

z.u.n.a.i.d.a said...

tahniah wat semua pemenang!

email- wgh1806@gmail.com

fa10 said...

i x menang tp tak pe, nnt i cuba lg..
tahniah buat pemenang!

Wawan Faiz said...

72?? ARghhh kenapa tak 78??? hahaha sedih2

DiNaZ said...

tahniah pada yang menang apa pon seronik dapat meriahkah GA nie walau pon baru hari nie update blog hikhik....
x ada rezeki n apa pon hope perkenalan dalam dunie maya ini akan dapat diteruskan lagi :) thanks erin !

taufidris said...

bro tak dpt lagi pun email...leh kasi email tak bro sent add terus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...