Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, March 21, 2011

SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK?



NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK?

uih soalaaannn...mestilah NAAKKK!! blogger yang i suke, nk wt keje percuma nak cerita2 sal blog kite kt blog die. tidakkah rase diri ini bertuah??

haa..itulah yg atok ni nk buat. peTUA KITA semua. itulah name blog yg i salu walk2 there! hehe. click header die kt bwh ni kalau korang pun nak cube baca2 blog die. kot2 tersangkut ke? tapi baik2..atok ade nenek nye. bukan atok solo ok!


image
ape yg uniknya atok ni smpi eden sangkut membaca? sbb die guna istilah diri die "atok". dan pembacanya , "cucu". tuannye muda je tp guna gelaran "atok". suatu kelainan. membuatkan kite konpius die ni tua ke muda. lgpun saya tidak pernah jmpe lg blogger camni. sbb tu for me its a "kelainan". klu org yg biase jmpe, mayb die kate biase la.xde pape best pun?

and yg sebenar2nye saya jumpa blog die ni pun sbb search petua. jadi smpi la ke peTUA KITA semua ni! and macamana pulak si Erin ni tau sal segmen atok ni? haa..sebab entry menyengat die yang ini--->GADIS WANTED , ADA SESIAPA KENAL ATAU JUMPA?

ceh! ingatkan betol2 la ppuan dlm entry tu pesalah laku. rupa2nya??korg gi la bace sindri. ;p

so korg kalau nk join segmen ni..sila lah klik sini




1 comment:

AiMaN said...

atok dah pomot blog cucu di entry ni..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/04/petua-earnings-tinggi-dengan-nuffnang.html

mekasih join segmen atok ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...