Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, March 4, 2011

Senarai2 penting Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)


Hai semua!



sekali lagi nk mohon maaf atas keterlewatan amat sgt dr pihak sy sendiri. semua semakan dah dibuat. tapi ini saya nk umumkan mereka2 yang tidak lulus atas sebab2 tertentu. tapi mereka akan diberi peluang sehingga Isnin minggu depan bersamaan dengan 7 Mac 2011 sehingga jam 10 mlm untuk membetulkan ape yg xckup lagi. OK? kire mereka2 ni diberi peluang untuk meluluskan diri mereka.

TAPI harus diingatkan bahawa saya tidak bole semak pada hari SABTU DAN AHAD sebab saya ade bazaar tau. harap xde yang xfaham lagi k?time bazaar kene jage kedai, kene berniaga. klu bole senang lenang cek blog, insya allah akan saya buat time tu. tu pun kalau ade internet. oh, sudah pjg lebar pulak! sowii...

Senarai peserta yang tidak membuat sticky post SAHAJA; (diberi peluang buat pembetulan sebelum 7 Mac 2011, 10 mlm)

  1. siti nur shahidah
  2. cik latah
  3. una
  4. rinie din
  5. umiliza989
  6. life kami
  7. ogy
  8. ummi iman
  9. aen mardhiah
  10. dinaz
  11. mama gee
  12. tasyanatasya
  13. amieza ahmad
  14. cik bee
  15. anim
  16. kanco bloggy
  17. pawpaw

baiklah! itu la senarai mereka2 yang tidak saya luluskan BUAT MASA INI. untuk menukarkan penyertaan anda kepada LULUS, sila buat begini: Edit entry anda dan di bawah kotak entry anda (kiri), ada perkataan POST OPTIONS. sila klik dan isikan kotak bahagian "tarikh" kepada 4 Feb 2011. klu macam yg saya punya-->2/4/11. (bulan DI DEPAN, hari DI BELAKANG) . korg i xtau la.if sama, tukarkanla kepada 4 feb. JAM SY DH XKISAH. xpela, just nk bg adil ngn semua org. so tarikh tolong tukar ye? PASTU SILA INFORM SAYA DLM ENTRY INI

disebabkan ramai juga peserta yang pertama kali sertai GA / contest, kalau ade yg berminat nk belajar cara membuat sticky post, sila rujuk entry ini

baik, seterusnya ialah senarai peserta yang tidak lengkap lebih dr satu syarat2 ;
kepada pemilik2 nama di bawah. sila semak blog2 ini,samada anda dah follow atau belum. kalau belum, follow yer Ceritera Erin, Jejariruncing, My Worth Buying Shoppe, dan Closets of AmyAmy

  1. amal20 ( id xdpt dikesan, entry tidak buat sticky post)
  2. miss nadrah ( belum follow Jejariruncing & Closets of AmyAmy)
  3. zur@zari ( tiada entry )
  4. ceah ( tiada entry)
  5. ainie ( id xdpt dikesan )
  6. misx miera ( id xdpt dikesan)
  7. liyana nana ( tiada entry DAN belum follow Closets of AmyAmy, My Worth Buying Shoppe & Jejariruncing )
  8. bugsy! (xde link entry)
  9. vaithis ( belum follow Closets of AmyAmy & Jejariruncing )
  10. cikjan ( belum follow Jejariruncing DAN entry bukan sticky post)
  11. qeen ( blog kamu invited reader saja. sy xdpt bc apa2)
  12. ytekecik ( belum follow Jejariruncing DAN entry bukan sticky post )
  13. miss mucuk ( belum follow saya DAN entry bukan sticky post )
  14. ayu (tiada entry )
  15. koqin ( id xdpt dikesan DAN entry bukan sticky post )
  16. che a'atiah ( id xdpt dikesan DAN entry bukan sticky post )
  17. juliet_ira (belum follow semua blog )

fuh! byk betol nk kene taip. huhu. xpela, i faham. syarat panjang sgt. jadi mesti ade yg terlepas kn? :) jadi untuk name2 di atas ni pun sy bg peluang yg sama seperti di atas.diberi peluang sehingga Isnin minggu depan bersamaan dengan 7 Mac 2011 sehingga jam 10 mlm untuk memfollow mane yg belum follow, buat sticky post, dan juga tunjukkan bukti anda dh follow (bg yg belum follow n yg id xdpt dikesan tu )


yang lain? LULUS SERTA MERTA LAAA~~ tahniah! anda sudah dpt nombor!
bole semak di sini.



tapi, kene tunggu semua org yg xlengkap syarat ni lg. kite bagi die peluang untuk betolkan yer? ala, masa GA pun i bg lame. mestila nk cek satu2 pun lame kn? syarat pun byk. kene cek satu2. pastu..saya pun ade keje lain jugak yang memerlukan saya pokes (focus) dlu. pastu eksiden plak. uruskan hal kete plak. masuk bengkel plak. haih. macam2 masalah. skg ni..siap ade bazaar lg esok. kene keje lebih mlm ni :( so..harap semua dapat memaafkan saya kerana melewat2kan pengumuman ini k? and harap bole bersabar lagi yer? tengkiu~~ ^^




33 comments:

b a m b a m ' s said...

dah folo 4-4 blog tuh..huhuhu..
id: bambam

MisS CikU said...

orait....i'll wait....

Puan Besar Shag Yahaya said...

Checked! Shag no 49 ;)

aMyErInAiMiE said...

BAMBAM: ok. bole cek anda di--->http://eringilegambar.blogspot.com/p/peserta-fcg-2011.html

MISSCIKU: yeke sudi tunggu? huhu.tengkiu!

SHAG: yeay! goodluck!

FIRUS 101 said...

sory..
dh lulus ke ni..
ni url sye..

http://feerrous.blogspot.com/2011/02/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

aMyErInAiMiE said...

FIRUS101 : ok yang. lulus! tq yer.sori susahkan! :)

nurul nabila bt medan said...

hokeh dah wat !dah tukar tarikh dah.

link>>

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

maseh.dah lulus belom ?

hatimeyahaq said...

kakak erin sayang...
sy sudah betulkan...ni linknye..

http://hatimeyahaq.blogspot.com/2011/02/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

klu ade pape gtau ye..tenkiu kak..^_^

gewecun said...

salam dear..

sori2 gewecun dah follow jejariruncing(blog famous tu)..hihi

btw..gewecun dah follow ya..id:gewecun

maceh2

Mama Zharfan said...

checked :)
moga2 ada rezeki me


nak menang purse clarks ori? jom vote!

umiliza989 said...

assalam....
saya dah betulkan...
lulus x nie?

ni url saya
http://norliza989.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

Efipurpleshine said...

fi da tukar...tgok law ade yg xbetul lg... :)

http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

z.u.n.a.i.d.a said...

zue dh wat sticky post!

id- zunaida

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/01/1st-combined-giveaway-fcg.html

aMyErInAiMiE said...

ok~ semua dh update!! ^^

EiJa ZaQuaN said...

singgah semak..ada no. 130
ramainya peserta..
hope ada luck..hehe :)

cikcomot said...

kak.. saya dah betulkan sticky post tuu..

thanks yerr bg second chance..

^-^

http://ikutsukahatisaya.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

cikcomot said...

kak.. sy dah betulkan dah yang sticky post tuu.. thanks bagi second chance..

^-^


http://ikutsukahatisaya.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

zubir othman said...

saya dah follow sperti yang dikehandaki

tiefazatie said...

wah..berangkai plak n3 nie..hihi..cek2..

Lyssa Dollixious said...

dah buat sticky post dah !:)

QUEENPINK said...

SALAM...

SAYA DAH TUKAR..

JIKA X OK LAGI,BERITAHU LA YE...

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/01/1st-combined-giveaway.html

anisahsofiah said...

salam

dh wat sticky post..

http://anisahsofiah.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

sila check ye

tq :)

aMyErInAiMiE said...

ok..semua dh disemak.goodluck!

Deela Ashrawi said...

dah follow sume :)

miss juejue said...
This comment has been removed by the author.
miss juejue said...

akak..soe terlambat...baru bukak lappy...lappy rosak...soe x tau..soe sgt2..

da tukar..tue je kan..lau ade pape..bgtau k..tengs a lot..
http://missjuejue.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

miss juejue said...

da okiey ker???ade lagi..??

tengs a lot..

paw/paw said...

baru bukak blog. hmmm xpelah xsempat nk edit. xde rezeki. huu

unknown girlz said...

ok done..tq 4 d info :D

♥ PeLanGie ♥ said...

dah follow....~~
maaaffff!!
malu3,,,,
tak perasan plakk

eITA said...

salam,

baru buka blog,smlm demam, hope reason bley terima.

dh update:
http://my-khalish.blogspot.com/2011/01/erin-elia-1st-combined-giveaway-fcg.html

aMyErInAiMiE said...

ok..semua dh disemak.goodluck!

paw/paw said...

ID Pawpaum ! huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...