Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, March 18, 2011

Tahniah Pemenang2 Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)


sticky post until 11am, 18032011




Tahniah di ucapkan kepada bro kite, Taufid Idris kerana telah menjadi pemenang utama dalam FCG kami! Tak sia sia bro cuba due kali dalam contest2 kami, sbb akhirnya kini beliau menang hadiah utama! ape dia hadiah utama??

masih misteri sedikit. tapi salah satu hadiah yang bole saya cerita sekarang is that, beliau mendapat review 24jam di blog Ceritera Erin dan backlink di blog Jejariruncing!

so sekarang ini lah saya nak tunaikan hadiah dari pihak owner blog Ceritera Erin! kalau kawan2 berminat atau crazy minat on joining contests or lucky draws or giveaway secara umumnya...eloklah if korg terjah je blog bro Taufid ini!


Cipan Pasir die gelar diri nye? haha. comel kan? haa..itula nama blog die. CiPaN PaSiR!
bro ni xde header kt blog die. basically mmg blog die simple je sbb blog ni mmg utk contest je. bkn personal blog bro. patutla sy mula2 kenal die mmg mase sy buat contest lucky draw dulu. wow bro!mmg tabik la time tu! sebab? sebab that was my first time tau ade gk lelaki yg nk join game2 macam ni. yela, salu org sume tau..ppuan je yg salu berminat men mende2 camni. haha. so sarcastic!

anyway, macam yang i cakap td. sape nk carik2 contest or giveaways yg blum due date lg ke..bole la jenguk blog bro Taufid ni. its http://taufidris.blogspot.com/ ok? :)

pemenang2 lain ialah;

Kedua
2 - segalanya kuterima (no 91)
3 - ibu ayra (no 123)
4 - Angah (no 94)

Ketiga
5 - Shaizhar (119)
6 - Zunaida (no 144)

Saguhati
7 - Amar Aziz (no 75)

Tahniah semua!! perasan x korang..kebanyakkan yang menang ni no dorg mesti samada ada no 1 atau 9. perasan x??? hehe...so bole la kite namakan no 1 dan no 9 ini ialah..the lucky numbers! ;)

bro,yang hutang jejariruncing tu, nanti Elia buat backlink tu yer? sekarang die dh kembali ke sarang asrama. so, connection lemah la sket.die nk buat entry pun lmbt sket la yer. maaf. :D




5 comments:

deqlis said...

huhu sedihnyer tak tersenarai...:(
pepun tahniah pada shaizhar dan lain2x...bertuah uools hari nie..

:-)

aMyErInAiMiE said...

Deqlis: alahai...jgn sedih2 ye? Nnt rezeki kamu sure ade nnt...insya allah! Anyway, keputusan sbnrnye dh lama keluar..u bole tgk kt entry ni----http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/pemenang-utama-erins-elias-fcg-2011.html?showComment=1299836374776#c786641103748279356

Dan entry ni----http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/senarai2-penting-erin-elia-1st-combined.html

MarissaElena :D said...

eh nak sedih jugak laa :P btw , congrats semua ! :D

segalanyer kuterima... said...

saya pemenang Kedua
2 - segalanya kuterima (no 91)

camner nak htr add erk??

aMyErInAiMiE said...

Segalanya: emel akak sakinahmohdghazali kn? Sy dh emel akk mintak alamat hari tu tp xdpt ur reply...try emel sy eh?
Aaron_axquack@yahoo.com

Tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...