Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, April 12, 2011

Featured : blog Petua Kita Semua




Hai Hai semua~~

sekali lagi saya telah di "feature" kan di dalam blog someone yang i suke jugak lawat2. pada suatu hari, sedang saya menekan butang stats pada blogger.com, saya dapati banyak pelawat saya pada hari itu datang daripada blog ATOK yang pernah saya kecoh2 kan dalam SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK?

wah!! keterujaan nk tgk ape yg atok explainkan tentang blog saya ini??? marila ke entry atok ini--->http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/04/petua-earnings-tinggi-dengan-nuffnang.html

adush! malu saye...manede saya berjaya sangat..biase2 je la atok~ ade yg lg otai..tah2 atok lg otai...huhu...ape2pun..terima kasih atok! harap atok Aiman xkesah saya pokpek sal atok kat sini ataupun kt dlm segmen tadi. time kasih atok! semoga Allah berkati atok!

image





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...