Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, April 12, 2011

Update FCG : mana pemenang?




sorry sangat sangat sebab memang dah lama sangat pemenang pemenang giveaway gabungan kami, FCG 2011 ni xdapat2 lagi hadiahnya. tapi bukan ape, ade para pemenang yang langsung xdapat dihubungi! aduh~ terpaksa lah nampaknya saya teruskan dengan memilih pemenang lain melalui random.org kedua2 pemenang yg senyap itu.

pemenang bertuah yang baru ini akan memenangi hadiah tempat kedua, menggantikan pemegang no 131 dan 31 kerana mereka tidak dapat dihubungi.


jadi kepada pemegang no 123 & 37.. andalah pemenang bertuah!!! sila bagi email anda di ruang komen entry ini ok?! ASAP!! dh nk anta adiah dh ni!! sian pemenang lain tertunggu2..cepat yer~~ tahniah!!!!

klik untuk senarai peserta






4 comments:

nEa FleriDa / nIL said...

xbertuah jugak.. :(

mama tisya said...

sipi2 dh tp tk bertuah..hehehe..tahniah utk pemenang bertuah yg br..kalo mereka tkmo..cabut no lg ye...hehehe

Ibu Ayra said...

erin, ros dah email detail ke erin... dapat tak? rosrusli@gmail.com

aMyErInAiMiE said...

NIL: xpe, cube lg yer

mamatisya: hehe. insya allah

IBU AYRA: dapat2. tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...