Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, August 2, 2011

Pengumuman buat graduate!




pagi2 segar bugar ni trus blogwalking.
as always, bila kakpeej update je mesti tgn gatal2 nk klik n read.
yola, rutin best pe.
dpt plak klu die tulis lawak2.
kn lebih indah dunia ini?haha

ok dari latest entry die, rs berminat plak nk share kat semua yg aktif membaca blog ni ha..
yg sedang mencarik kereta tapi duit xbanyak?
jgn risau! kak peej ade kawan yg wt skim grad-hitz.
nak tau ape? meh copy paste dr blog kakpeej! mntk restu kakak! hee





skim ni khas untul bakal-bakal pembeli yang berumur 30 tahun kebawah.
yang memiliki sekurang-kurangnya diploma dan ke atas.
kalau korang yang baru grad dan baru kerja pun boleh apply loan under grad-hitz pakej ni.
syaratnya mesti ada surat tawaran kerja yang sah dan buktikan korang ada diploma dan ke atas la.
oh dan mesti berumur bawah 30 tahun ye.
wah best kan. bukan senang tu. selalu nak beli kereta kena ada payslip atleast 3 bulan kan.

ok sambung.
mari cerita apa yang best under pakej ni.

-disebabkan korang yang baru grad and baru bekerja ni.
mesti duit pun kurang kan.
belum boleh nak beli kereta baru.
so under grad-hitz pakej ni korang boleh :

  • boleh buat loan 100% - maksudnya takda down payment (duit muka).
  • pembiayaan maksimum sehingga 10 tahun - maksudnya tempoh pembiayaan yang lebih panjang, so tak lah terlalu membebankan nak bayar bulan-bulan tu especially kepada golongan yang baru nak mulakan kehidupan bekerja tu kan.
  • profit rate 3.80% for all model.

so nice eyh.
siapa yang baru kerja.
belum ada kereta boleh la apply.
merasa balik raya naik kereta baru kan. :D
tapi pastikan korang layak ye. mengikut syarat-syarat macam kat atas tu.


cara nak apply pun senang je.
just kemukakan dokumen-dokumen berikut.
  • IC depan belakang
  • lesen memandu
  • pay slip gaji (untuk yang dah lama bekerja). kalau yang baru tak sampai sebulan kerja dan belum ada payslip gaji tak perlu bagi.
  • job offer letter - untuk yang baru berkerja.
  • bank statement salary credited.
  • transcript scroll

kepada yang berminat. nak tau lebih lanjut ke. nak set appointment ke.
boleh call/sms/email ke:

017-960 7908 (fifi)



oh duit booking kereta pun tk perlu bayar.
kalau berminat just kemukakakn doc yg disenaraikan, once loan approve boleh pakai kereta.
lagi satu, urusniaga ni untuk semua yang di Semenanjung Malaysia ye.
Sabah and Sarawak tak boleh.





3 comments:

Irma A.Wahid said...

pakej ni da lame ade..mmg menarik tpi malangnye saye still in study so tunggu je la nnti~~~heheh..lagi setahun grad lahh

Chieda Hafiz said...

WOW... nakkk!!

Hemu Hemu said...

tak pasal2 berhutang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...