Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, February 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!




ni Segmen : Jom Naikkan Trafik Blog! yang dianjurkan oleh my dearest aunty, Mak Dara.

memang kene sangatla segmen ni dengan keadaan blog ni yang masih fresh semula lebih penamaan semula dan penamaan-link semula. huhu. semua followers tak perasan yang link ni sebenarnya dah bertukar. jd dari dashboard mereka, mungkin tuan blog ni xupdate2 lagi blog die. sedangkan? update saje~~

Dengan harapan agar follower2 lama akan notice kehadiran blog JSF ni, dan berkenalan dengan followers2 baru ataupun sekadar blogger yang blogwalking jugak boleh. boleh mengisi masa lapang dan mungkin berpeluang berjumpa dengan blog2 yang best!

Segmen ni mengkehendaki ownernya untuk bercerita sedikit tentang blognya. ok. my new blog ni namanya JSF : Join and Share the FUN! daripada nama ini sebenarnya menggambarkan tujuan sebenar blog ini di-publish semula. Join and Share the FUN menuntut diri ini untuk lebih rajin join segmen-segmen, contests dan giveaways yang dianjurkan oleh rakan2 bloggers sekalian, sekaligus berkongsi (share) sebarang maklumat, promosi, lirik2 lagu dan juga tips berguna buat pembaca. barulah seronok. the more the merrier!

jom la kite sama2 sokong segmen yang dianjurkan oleh MAK DARA ni. nak join? klik banner lah! dalam tu kene baca syarat2nya betol2 ok? xsusah pun ^^





20 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

dyabunga said...

dari segmen yg sama
salam perkenalan
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

HalaTuju said...

Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

I.E.L.A said...

sye dari segmen yg same... da follow sinieh...

http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

Inas Syuhaidah said...

salam ziarah, dari segmen yang sama

stresssik said...

saya dari blog mak dara...
tp x sempat nak join..

nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

http://stresssik.blogspot.com/

stresssik said...

saya dari blog mak dara...
tp x sempat nak join..

nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

http://stresssik.blogspot.com/

fieda said...

tak sempat join segmen ni tp saya dtg kasi up traffik

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

Eryati said...

salam perkenalan...sy dr segmen yg sama

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

Nabila Medan said...

Up traffik disini!
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

yana said...

balas lawatan awak....hehehhe..
yana follow sekali ye...

dhia adawiyah said...

haiii .. wieya datang nak naikan traffik blog . dari segmen yang sama jugak .. hihi ..follow sekali ..

Errah said...

up trafik anda..salam perkenalan..follow u also

ShazwynaSaidin said...

Dari segmen yg sama. Hi tuan punya blog :)

AlyNn NyzAa said...

mlAwat dari segmEn yAng sama...dA follow cni :)

Mr. E'raz Fadli said...

Datang up kan traffic!

Mr. E'raz Fadli :-

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

muhammad asyraf said...

Hai.. rombongan dari kisahsigemok.blogspot.com telah datang membalas kunjungan anda dan follow blog anda.. Jemputlah membaca entri didalam blog Kisah Si Gemok Selalu..terima kasih

http://kisahsigemok.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

[PCL] said...

slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

ratu zuleyqha said...

dari segmen yg sama, salam kenal (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...