Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, March 2, 2012

DIY : Bunga telur daripada tissue paper flower

wanna share with u guys hasil DIY tissue paper flower craft yang dihasilkan oleh one of my friends yang menggubahnya menjadi bunga telur.
beliau masih diperingkat "baru belajar" ,
so diharapkan semakin pandai nanti semakin ramai yang buat tempahan tissue flower "doorgift" as in bunga telur daripada Cik Syma ni.




di atas ini adalah bunga telur daripada tissue paper flower yang Syma buat untuk our friends' wedding yang pernah disebutkan dalam entry : Review : [Video] Wedding Montage - Lt Mohd Rafeq and Nik Amelia by ImtiazMA


in real life is prettier! look here


gambaran bunga telur yang Syma buat ni di atas pentas yang digunakan pada malam berinai pengantin Lt Mohd Rafeq TLDM dan Nik Amelia


now, die sedang menyiapkan bunga telur daripada tissue paper flower ini untuk seorang lagi sahabat, Syahidah Ishak yang request tema warna hitam dan putih. cantik jugak kan? :)


bunga telur gebu! segebu si pembuatnya, Cik Syma!


kalau korang berminat nak order bunga telur ni kat die, boleh la lawat blognya itu.
mmg dh lama xupdate,tp xpe.
kontek je die kt fb page yg ade diletakkan dalam blognya tu.
atau tinggalkan komen, she will get back to you nnt.


selamat membuat persiapan!


1 comment:

shalin said...

salam..nak tanye boleh...kat mana jual tissue paper ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...