Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Thursday, March 1, 2012

Winning Entry : 2nd winning dari FB Fanpage Right Brain Thinker (RBT) Malaysia



Tu diaaaaa!
2nd winning untuk tahun 2012 sejak re-launching blog ni :D
pagi tadi, around 10am time malas2 nak mandi tu ternampak kt side kanan FB yg Fanpage Right Brain Thinker (RBT) Malaysia tgh buat GA.
they asked questions and we have to search for the answer at given link dan jawap sepantas kilat.

berikut adalah soalannya;

29/02/2012 10pagi

SOALAN: Apakah tajuk entry dalam blog polymer clay craft yang memaparkan paling banyak sliced cakes, dan berapakah jumlah bilangan sliced cakes tersebut?

link : http://polymerclaycakes.blogspot.com/



dengan terketar2nye sebab line lembap nak search n taip pun stuck2,
aku pun jawab la mula2
58 slice. Polymer Clay Cakes Collection.
pastu admin sound..dalam ramai2 tu dia sound.
"jawap ikut turutan soalan yer"
aku pun gelabah trus jawab balik btol2 mcm kt bawah ni





xmengharap sangat tp tup2 admin ckp ade yg dh bg jwpn yg betol.
aku pun biar jela.sbb xjangka nak menang pun.
banyak org jwp mcm2 kot!aku rase aku salah.
tapi tibe2 my name was mentioned kt wall RBT.
apo lagi?terkejut dan terharu la. hehe.
ni la hadiah yang bakal ku dpt.
tengkiu sponsor!




FB page : http://www.facebook.com/pages/Polymer-Clay-Cakes/153267024715577

main FB: http://www.facebook.com/PolymerClayCraft

blog : http://polymerclaycakes.blogspot.com/

contact la cik Zihan untuk sebarang pertanyaan atau nak order k? bole jugak hantar email padanya!

email : hunt1410@yahoo.com

alhamdulillah, rezeki di 29 Feb 2012. :)


3 comments:

Angah said...

tahniah ,dh menang.leh la pakai g taman bunga hehe....

Hana SweetTwinz said...

waahhhh...cik sponsor Polymer Clay Craft dpt iklan free la...hehe...^_^

aMyErInAiMiE said...

@Angah : hehe. tu la. tengkiu! :)

@Hana SweetTwinz : hehe. ala,usaha kecil je ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...