Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, May 4, 2012

Kemalangan Tak Maut #2




around 1 May saya mendapat berita bahawa salah seorang rakan saya mengalami kemalangan motor.
xtau bile dan macam mana cerita kemalangannya .
xberpeluang nak soal siasat pun.
kite kene faham. .....i think he can barely speak bile tgk pada rupa die pada ketika itu.
luluh jantung bila baca senarai 'kerosakan' pada diri die tu.
gerun nk bayangkan. semua lah tak terbayang akalku!
lagi sedih bile tgk gmbr2 yang di postkan oleh rakan2nya di facebook dan twitter...




mangsa : Farhan


mengakibatkan kecederaan2 yang berikut;

-tulang kiri muka (bawah mata) patah
- rahang kiri patah
- 4 batang gigi patah
- rusuk kanan no 8 patah
- tulang selangka kiri patah











mari tgk rupa beliau masih normal...











sehari atau dua hari selepas kejadian...






dikhabarkan beliau sedang berehat di rumahnya di selatan tanahair.
(ceh mcm pemberita plak)
get well soon!




mari doakan En Farhan sihat dengan segera dan seperti sediakala!
(beruntungnya die dpt gigi baru! hehe )




**bukan bertujuan mengaibkan
tetapi dengan melihat gambar2 tadi, ckuplah untuk buat kite insaf sekejap....



Allah masih mahu benarkan kite hidup di dunia ini..Alhamdulillah...




VOTE US EVERYDAY!;

fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K
blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2
Online shop - http://t.co/3V89ev1U
Funniest video - http://t.co/8urhiLNF



1 comment:

FaRa AhMaD said...

kesian nye dia...
fara doakan dye cepat sembuh.
aminnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...