Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, May 28, 2012

Selamat pengantin baru, Eiyca dan Afad!

Memandangkan i am now bukan di tanah asal, jadi just update dr ipad je.
Sebab tu compang camping sket susunan gambar nya..

Tapi d point is i wanna wish my dear friend, Eiyca dan suaminya yang baik dan sporting itu..Lt Afad..Selamat Pengantin Baru!!



Omg korg sgt sweet together since forever dan attire wedding korg adalah sangat cantik!!

Eyca, ko mmg cntk weh! Pilihan baju yang cantik.
Well, ko pun mmg pandai berfesyen pun kan.
So xheran lah ;)

Ape2pun...
Semoga korang bahagia bersama selama2nya!
Jemputlah usha gambar2 dorg yang cantik ni k?

Kredit buat rakan2 fb.












1 comment:

Syuk Ry said...

tahniah kpd mreka.. slmat pngantin baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...