Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, September 12, 2012

Alhamdulillah...Terima Kasih

Assalamualaikum..di kesempatan yang ada sekarang ini, ingin saya ucapkan RATUSJUTAAN terima kasih kepada;



abahku yang bertungkus lumus kendalikan soal s
urat menyurat, hal dewan, goodies, dan penempatan keluarga opahpom..buat mak ku yg terchenta, Mak atas buah fikiran yg bernas, sokongan moral, penyedian itu ini dan mcm2 lagila yg xdpt nk huraikan skg! :p buat adik2 lelakiku. memang hargai ade adik lelaki cm korg ni. Ade jgkla yg dpt dimintak tlg panjat sana sni, angkt brg sume kan ;p

keluarga OpahPom yang banyak membantu menyempurnakan majlis serta apa saja sebelum dan selepas majlis, tq Wancik for the sponsored wedding cake!

keluarga TokMama utk penempatan dan sambutan cucu menantu yg simple tp best

keluarga aloqstaq, tokmamu ba & famiy yang sabar dan mesra melayan serta menerima kami di umah selama persiapan sblm majlis dan slps majlis. Buat asu kerana menghiburkan hati ktorg n teman lepak malam2 sebelum kawin :P

Tq mamatok dan ayahtok sbb sponsor bekas telur n dulang hantaran yg precious tu

buat mama dan keluarga seremban yang gigih membuat persiapan sebelum majlis (semasa saya sdg pening kehulu ke hilir buat persiapan jugak smpi susah nk lekat umah), menyediakan banner2 penunjuk arah serta banner majlis pink purple saya serta segala susah payah membersihkan dewan dan rumah..kalau nampak mcm i dont care tu sbnrnye salah la..amat2 time kasih..tp sbb malu, jd xterucap dgn kata2. Dlm hati amat2la tme kasih sebenarnye ;)

Buat kawan2 yg sedari awl tahun lg dh membantu dgn majlis, time kasih banyak2! Buat my wedding helpers semua..time kasih byk2! Nurul, Eya, yana, aen, aimi (adik aen), fiqa, sai, iera, ika, aini, ella, ainura, eza, baby, atty, alif, ocha, fariz, ayu, fifi, sony, anna berry, ciksal, june, cabik, fifie fiqa yang sentiasa ada bile diperlukan..time kasih byk2. Tanpa korg mungkin i akan jadi lebih godzilla dr godzilla!
Time kasih sbb tlg bg idea bernas, tlg cucuk bunga manggar, tlg bwk dulang hantaran, tlg angkt brg itu ini, tlg pakai ape yg diminta, tlg jg guestbook corner, tlg bg bunga telur, tlg amek gmbr, tlg pasang inai, tlg bwk inai, tlg jd audioman, tlg prepare lagu, tlg jd MC, tlg jd stage manager, tlg jd pengapit, tlg susun bunga telur, tlg itu tlg ini, tlg semuaaaa! Korg mmg bole diharap. Bersyukur ade kwn2 cm korg!

Tq jugak buat keluarga d adza yg sgt supportive, tq aunty ida sbb sponsor hantaran sirih

tq buat Syma yg sponsor bunga telur pink yg fluffy sebagai hadiah contest dlu
tq Anna Berry & Cik Sal sbb sponsor inai di jari dan menghadirkan diri bg sokongan moral dan sume2.
Tq Auntie Kiah sbb sponsor inai dijari sy juga serta tlg psgkan inai cantik2 di kl.
Tq my Aunty Ana sbb sponsor inai ukiran utk majlis di kedah.
Tq Babybee Honey sbb buat pelamin cntk2, buat baju sy lawa2, organise semua, tq sbb ikut g outdoor fotoshoot n tq sbb melancarkan persiapan majlis sy!
Tq juga buat Farhan Shahrom dan sword bearer/barrel sume..jasa anda amat dihargai!
x lupa juga kepada rakan2 sword barrel di KL dan Kedah, time kasih banyak2 sbb tanpa korang, majlis xkan jadi macam hari tu. i like it! kenangan seumur hidup! hee~~

Buat keluarga mertua, tq sbb menerima sy sbg ahli baru. Tq sbb layan sy dan keluarga baik2. Tq sbb majlis yg mesra, tq sbb semuaaaaa!

Tq jugak buat vendor2 yg lain. Nnt i kreditkan kerja kpd anda ye.

akhir kata terima kasih buat SEMUA yang membantu saya dalam menyempurnakan majlis2 perkahwinan saya, tak kira sebelum, semasa atau selepas majlis sekalipun...anda tetap sy hargai! dan buat orang2 yang bagi hadiah pada kami..kami sgt bersyukur!!
hadiah semua best2 dan lain2! lengkap seisi rumah la kiranya. dalam 60 hadiah macam tu.

Terima kasiih semua TETAMU YANG HADIR!
ampun maaf buat semua cacat cela yang ada yer..


i will update this blog more dengan persiapan saya dahulu serta reviews dan tips buat bakal2 pengantin semua. salam!









4 comments:

Sue PeLik said...

tahniah awak! selamat pengantin baru yer~

Asma Azuani said...

tahniahy, selamat pengantin baru :) moga berbahagia dunia dan akhirat, amin.

Suria Karim said...

Salam... selamat pengantin baru... moga bahagia...

mamawana said...

Selamat Pengantin baru so sweet sweet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...