Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, September 25, 2012

Sebulan. Married. Alhamdulillah...


25 Aug- 25 Sept 2012.
Sebulan dah berlalu.
Macam bertahun lama nya. ewah.
Melampau sangat perumpamaannya! :P

Tapi seriously.
memang orang yang dah kawin rasa camni kot?
dah tengok brape ramai dah newly wed yang rasa cam dah lama kawin, tp actually baru je kawin.

anyway, tarikh 25 Aug ni bukan tarikh special aku sorg je.
ramai jugak.

my double date partner - Fifie & Fadzree. pun nikah hari yang sama.
my ex schoolmate - Farieza & Fairuz pun nikah hari yang sama
my other ex schoolmates - Dilla & Ridzuan, majlis bertandang sama. siap honeymoon tmpt yang sama ;p
my ex classmate - Hajar & Nazli, majlis bertandang sama
another ex schoolmate - Aien & Fadzli + Che Engku Fardiana pun sambut majlis hari yang sama
blogger imah pun i noticed married on d same day, so tahniah semua!!

nampak tak??
raya ke 7 ni sakan btol orang buat majlis.
tetamu mesti pening nak pegi wedding sapa dlu
ada yang decide xpergi langsung.
sama la ngn my majlis.
kemain ramai nak datang,
tp last minit mesti btau yang sedara dorg wt majlis la, ape la...
xpe2 kite faham.
been there, done that!
yang penting, majlis selamat..alhamdulillah..

meh sini nak share gambar2 honeymoon~~









5 comments:

Fazrol said...

Tahniah!
Semoga bahagia ke anak cucu...

IMaH said...

congratz! kitanya tempat honeymoon pun samela..dekat cameron. hehehe...

aimazaki said...

tahniah erin..mg dpmudahkn sgala urusan dlm rumhtgga..bhgia sntiasa<3

aimazaki said...

mg bhgia sntiasa erin bsama hubby tercinta...<3

aimazaki said...

tahniah erin..mg dpmudahkn sgala urusan dlm rumhtgga..bhgia sntiasa<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...