Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, October 16, 2012

Anganku Musnah : Kasut



Segmen anganku musnah adalah segmen ciptaan ku.
ia akan berkisahkan tentang apa sahaja impian yang tak dapat dilaksanakan semasa majlisku tempoh hari.
tetap dalam kenangan. ;)

Berikut adalah impian kasut2 perkahwinan ku
Ingat berangan la nak pakai kasut2 camni time nikah.
Try carik sekeliling pasar seni tp gagal.
Dh pernah tanya pada dear azah si pendoodle tegar.
Tetap gagal.
Segan much utk tanya cousin,samada dia bole lukis on my shoes atau tidak..
biasanya dia lukis on canvas je..hmmm..


gmbr3 didapati dr website luar negara, figgie shoes.


6 comments:

Faz Abas said...

akak boleh buat buku kalau nak cerita pasal "anganku musnah" :D

oh ye, nak mintak tolong kawan2 blogger "Like" page biz online akak yg baru start ni. tq.

http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434

EPIK said...

mungkin ade hikamh disebalik tak dapat kasut impian tu... :)

Katil Elevator Di Ruang Tamu

bspotgurl said...

Cantiknye...

udewhodaishuda ceritera said...

awat tak ckp kat kami ^_^ kami blh wat kn :p

udewhodaishuda ceritera said...

awat tak ckp kat kami ^_^ kami blh wat kn :p

udewhodaishuda ceritera said...

kami nye web ^_^
udesukeart.webs.com

or

owhailoikeshop.webs.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...