Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Saturday, October 20, 2012

IKEA menemukan kami


Semalam merupakan hari yang membahagiakan buat ku dan rakan2.
Rakan2 ASWARA yang datang dan memberi bantuan dalam majlis perkahwinanku telah ku ajak berkumpul bsama2.
Selain utk spend real n quality time ngan mereka, tujuan utama adalah sebab pengantin baru ni nak berpindah luar dari semenanjung dah.
Jadi ktorg yg dh terlalu rapat bagaikan keluarga ni rasa ralat la kan.
Dah la memang selama ni susah nak jmpe lepas habis study, lg nak pindah jejauh?
Alamat berkurun lamaaaa la nk jmpe lagi.

So we planned nk meet di IKEA.
ade yg masing2 rindu nak makan meatball.
So there we were.
Bising jgn cakap la semalam macam mana kan.
Memang sape xtengok tu pekak la kot :p

Selain jmpe dengan dak2 masa zaman belajar dulu, ku juga secara spontan ajak dis one cute girl jmpe since she is working in kidzania.
Dekat je kn kidzania ngn IKEA.
This girl named Farah, dh kenal lebih dr setahun juga di alam maya kot.
 

We all kenal bcoz die join in my salah satu contest before ni.
And i dont remember how but we kept on contacting each other thru fb,twitter n instagtam.
Ape2 pun it was a great meeting.
And dapat pulak solat sama2 di sana.
It was a blessing night.

Dengan kwan2 ASWARA jgn tanya la kan.
Kompem menggila.
Lepas di IKEA, kami berpindah ke tempat yang lebih sesuai kalau nak buat bsing,Starbucks.
We went to Starbuck di the curve.
Outdoor la of course. ;)

Masa ni la album zaman belajar ku keluarkan!
Oh ye, dalam IKEA tu i gave them tengok album masa studio n outdoor fotshoot bln lepas.
Xpe, tu kte story lain ;)


So macam walking down the memory lane la.
Macam2 cerita lama keluar balik.
How much people change in terms of their looks, attitude n such dh masuk dalam topik dengan bantuan gmbr tu.
Kami decide utk repeat meeting tu di tempat lain plak.
Bile aku dh dekat2 nak pindah agaknye. Haha.
Ape2 pun, bersyukur sgt ade kwn2 yg supportive n fun to be with macam diorang ni.

Hope friendship kita berkekalan smpi bile2.
Love u all.
Thanks a lot!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...