Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, October 22, 2012

Wedding Review : Kasut




selepas buat entry Anganku Musnah : Kasut tempoh hari, dah berkira2 dah nak sambung dengan review kasut yang dipakai pada majlis2 ku. 
tapi tahla. memang susah la nak duduk dan mengadap laptop sekarang ni. hehe
maaf sebab start review selepas hampir 2 bulan kawin.
haih, lambat bebenor erin!
tapi better late than never kan?
sorry jugak sbb review start dengan kasut. 
xtau nak mula dari mana sebenarnya..
tapi korang layan jela k? :)

seperti yang dah diberitahu sebelum ni,
kasut idaman memang takda harapan nak dapat tp xrisau sangat sebab actually dah ready dengan kasut kawin since december tahun lepas lagi!
went out shopping dengan kawan baik a.k.a pengapit di resepsi tempoh hari,
dapatla shop kasut ala2 idaman!
versi lain la
ni versi nude colour yang i love now!

bought in AEON Wangsa Maju
at a price of RM60 (harga asal RM300++)
brand BONIA
i xkesah brand langsung.
apa yang penting? selesa!



 ini la kasut yang dimaksudkan

i wore them untuk ke tempat pernikahan

lepas tu, majlis sanding
kasut untuk majlis persandingan ni sekali dalam pakej andaman yang i amek
customized shoes jugak by my pak andam, Baby.
memang cantik sangat.
ramai jugak yang suka. 
kalau korg nak tanya harga or bincang apa2, bole la kontek Baby ni kt FB link yang i bg td.
atau lg senang, di sini
bg yg xde FB or nk call, call or sms la number 0172441428





kasut persandingan.diletaknya batu2 cinta pada kasut tu. pergh cantik!
 
 
bole nampak x kasut tu? hee~
 

selesai majlis di KL, as i mentioned before dalam entry pjg Apa rasa jadi isteri sekarang?? ..
kami g honeymoon
balik dari honeymoon trus shoot ke kampung halaman suami, pada hari yang sama
kesian suamiku yg gigih memandu. ;)
anyway, kasut dr bridal di sana digunakan bersama set pakaian pengantin untuk outdoor photoshoot dan baju waktu malam.
mcm biasa, pointy shoes
xkisah pun kasut time ni sbb majlis bertandang memang hati tak kesah apa2 pun.
majlis kite dah setel kt KL nun. hehe

akak bridal tu bg pilih je kasut ape nak pakai.
so i wore something yg simple je sbb baju dah sarat
amek kasut yang plain n kosong saje.
so off we go!

 klik gmbr bawah ni untuk tumbesaran sehat
bergambar outdoor di Kedah. by Ahmad Aki di Kedah
 


masa berarak datang ke rumah mertua, saya pakai kasut nikah balik.
sepadan dengan baju kebaya cream n gold yang diberi oleh pak andam saya dari KL, Baby
 
malam persandingan di Kedah. pic by Ahmad Aki
 
 
 so in love dengan kasut kawin ku yang murah itu~
 
 

2 comments:

Anna Athirah said...

cantik laa kasut Bonia kak erin tu. glameress gittuu~ hihi. haritu nak tanya kak erin sbb nampak cantik kasut tu tapi sampai ke sudah lupa pulak..
berapa inch tu kak erin?

yang blue pointy heels tu mmg dah jd fevret kita sejak haritu masa comment kat pic fb sis. hihi. pandai kak erin pilih ;)

nur anis said...

sangat sangat cantik kasut tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...