Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, November 12, 2012

Wedding Review : Pelamin Nikah


NIKAH

Tema : pink & apple green
by : Babybee Honey (baby), 0172441428
Bunga : Fresh flowers
Konsep : bebas



memandangkan angan2 nak DIY pelamin nikah dah dikuburkan, ditambah pula dengan masa berfikir yang dah xberapa banyak, jadi pelamin nikah was an option to me
bagi saya, kalau dah nikah tu pun dah ckup.
xde pelamin pun xkesah.
yg penting, nikah.
bukan pelamin.

tapi Baby was good enough nak bg FREE mini pelamin for me since dapat  news yg akan ada bilik VIP untuk kami melangsungkan majlis pernikahan secara private.
this is because pada asalnya saya bercadang untuk bernikah on the same spot as my pelamin masa sanding nant.
which is dalam dewan.
so nikah dlm dewan, sanding dalam dewan yg sama, di waktu yg berbeza.
jimat space, jimat duit n jimat masa.
dats y mini pelamin idaman pun berangan nak DIY besar2 mcm dlm entry before ni.
sbb cadangnya nak satukan pelamin nikah n sanding la kan. grand2 pun tade hal.
i like it in an easy way
tapi dah org nk bg free kan, rezeki jangan ditolak.

i cakap kt Baby, u nak buat macamana, buat je
i put my trust on u.
since saya dah memang percaya dengan taste die (setahun lebih kenal n tgk die buat kerja, mmg puas hati), so bagi je die nk wt mini pelamin cane2 pun
tp i ckp ngn die, my theme on that event is shocking pink n apple green.
jadi pandai2 die la nk blend ke pe.
die pun cakap akan buat simple je.
so for u guys, ini simple ke pimple? hehe


FYI, Baby sangat suka bermain dengan fresh flower. 
tapi pada harga yang boleh dikatakan murah dari semua wedding planner yg saya tanya. 
brapa tu, korang tanya la die sendiri ye :)

Babybee Honey (baby), 0172441428 

foto dari : Marwan Photography



3 comments:

Rozita said...

cantik..saya nikah kat masjid je..

eZmALiZa said...

kalo majlis ezma pon, ezma wat kat masjid je... tak mampu...huwaaa...

eh, tapi kan babybee honey tu baik sgt taw kak erin..dia bg explanation details and siap offer mcm2... tapi tu utk wedding adik ezma nnt..insyaALLAH..kalo ade rzeki, ezma nak try contact dia lagi for my wedding plak nnt..hehehe

aMyErInAiMiE said...

@rozita : thankyou. :) mana2 pun xpe. yg penting,event tu.

@ezma : akk klu bole nk wt kt umah. biar ade kenangan.tp ramai sgt org plak. parking xde. lgpun dpt tmpt for free, so bedal jela.

akk xnak wt kt masjid. tkot ade org yg xjaga adab n aurat dlm masjid. tkot jgk ade yg men langgar je berhadas masuk msjd. jd utk elak sebarang tanggungan dosa free2..akak wt kt dewan. atleast privasi sket. xpe..lain org lain pendirian.

baby mmg baik kan?alhamdulillah..hope semuanya berjalan lancar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...