Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, November 13, 2012

Wedding Review : Pelamin Sanding


SANDING

Tema : Pink &Purple
by : Babybee Honey (baby), 0172441428
Bunga : Fresh flowers
Konsep : bebas (garden, maybe?)



next is pelamin sanding.
tetap dengan my style ; btau die tema warna je
konsep ke ape ke memang serahkan bulat2 kat dia.
cuma die akan salu update la ape die plan nak buat on that day for me.

so far, kami sekeluarga memang berpuas hati dengan hasil kerja die
walaupun ade last minute problem on that day, berkat kepercayaan saya pada dia.
Baby tak begitu menghampakan.
biasalah, semua wedding mesti akan ade masalah kan?
bersabar, tawakkal n redha...insya allah ada hasilnya
atleast i believe in that, sebab hasilnya, for me, memang ada :)



 pandangan full pelamin dari dekat.

pandangan dari pintu masuk


pandangan dari pintu masuk . yang hijau2 tu walkaway. termasuk sekali dengan package




memandangkan dewan akan berwarna putih pink, dan orang2 didalamnya akan berbaju pink dan purple..jadi Baby cakap die nak buat base white.
dengan berkonsep kan dalam taman, daun2 dan pokok2 hidup digunakan.
lagipun saya sendiri nak pelamin yang takkan menenggelamkan pengantin
tak suka la tengok pengantin yg baju nya sama kaler dengan pelamin.
putih-putih, kelabu-hitam. xmasuk kan?
ilang pengantin tu nnt

so i decided nak kerusi warna putih, dengan tak berbelakang.
supaya badan bole duduk tegak tanpa nampak buruk ke obvious ke ape
atleast mendidik badan sendiri untuk selalu duduk dengan cantiknya, tegak

since baju warna kelabu and dark blue, so memang akan "naik" la warna nya kan?
kalau kami ni pengantin berbaju putih...memang sah sah la pelamin putih takkan digunakan.
nanti pengantin dengan pelamin xde beza.
macam pelamin xde pengantin pulak, oops! ;)


 pandangan dengan adanya "dayang2" dan "hulubalang2" ku


Selain dari pelamin sanding dan pelamin mini, pakej dengan Baby (majlis sanding shj) termasuk;

Walkaway
Arch
Hiasan meja makan
Guestbook 
Baju nikah lelaki
Baju sanding perempuan
Bunga tangan (nikah) fresh flower
*akan diceritakan lebih lanjut di lain masa


Babybee Honey (baby), 0172441428 

foto dari : Marwan Photography


untuk sebarang pertanyaan dengan saya, sila email ke aaron_axquack@yahoo.com



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...