Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, December 26, 2012

kenapa lama tak update blog?


menjawab pada soalan pada tajuk di atas, jawapannya ialah;

1. tiada mood
2. tidak sehat kebelakangan ni
3. sibuk dengan fabric flower handbouquet projek under my blogshop

ni antara bunga2 yang berjaya disiapkan untuk brides dan fiancee(s) dan bakal2 fiancee & bride yang akan dan telah melangsungkan majlis mereka

bunga rose daripada kain sifon utk sis Nadiah, my dear friend.
dah selamat pun bertunang dengan kekasih hati pada 30 Nov lepas kalau tak silap.
masih xdapat tengok gambar2 bertunangnya lagi..still waiting. hehe
refer :http://amyamyshop.blogspot.com/2012/11/fabric-flower-handbouquet-hb-baby-pink.html



 and then for my fren Mimi, yang last minit plan nak bertunang.
cantik sgt majlis nya.
baju pun i like!
alhamdulillah..ni antara kawan2 yang menyokongku..
syukur
refer :
bunga -http://amyamyshop.blogspot.com/2012/11/fabric-flower-hand-bouquet-hb-apple.html
majlis - http://amyamyshop.blogspot.com/2012/12/fabric-flower-handbouquet-hb-for.html


bunga ni i personally like the colour combinations
xtau kenapa.
mayb highlight nye kot? purple
tp dlm gmbr nampak blue
ini untuk Puan Zanna, for her akad nikah.
and mayb later die akan guna untuk majlis resepsinya di Kuching.
refer ;
bunga sahaja -http://amyamyshop.blogspot.com/2012/11/fabric-flower-hand-bouquet-hb-pink-baby.html
bunga and owner -http://amyamyshop.blogspot.com/2012/12/fabric-flower-handbouquet-hb-for_1811.html

dalam kesibukkan menyiapkan last minute orders utk customers and friends, sang adik pulak nak konvo.
katanya nak bunga fabrik yang besar
xpernah buat tapi nak gak la try kan?
i combined dua jenis bunga.
jenis yoyo and roses.
selit2 sket bunga daripada riben
refer :http://amyamyshop.blogspot.com/2012/12/fabric-flowers-hand-bouquet-hb-for.html




bunga kali ni so far first time hantar melalui pos
sebab b2b nye orang perak
dan order last minute jugak kalau xsilap
tak kesah Azza, asalkan dapat membantu awak dalam majlis ni :')
refer: http://amyamyshop.blogspot.com/2012/12/fabric-flower-hand-bouquet-hb-white-and.html




these cute little someone's fiancee is Aisyah @ Echa
pun last minute order.
struggle jgak sepanjang minggu untuk siapkan bunga dia sebelum minggu bertunangnya
Alhamdulillah sempat jugak siapkan pada 12.12.12 lepas. hee~
*yg ni belum keluar blogshop lg.
betol2 fresh ni. baru last weekend beliau bertunang.
congrats!





 and these other two pun siap on 12.12.12 lepas.
dua ni bukan last minute order langsung!
semuanya majlis next year.
siap kan awal2 selagi masih ada masa
*fresh dari oven jugak. ada satu yg masih belum ada pada tuannya :)




very -soon-to-be bride

 ini kapel betol2 bakal jadi pengantin ni!
bape hari je lagi
Nazihah and Rayf
insya Allah akan pergi ke wedding mereka nanti.
kami contact thru instagram at first.
she's nice to be friends with too
hope semuanya berjalan lancar jgk.
refer;
bunga sahaja -http://amyamyshop.blogspot.com/2012/12/fabric-flower-hand-bouquet-hb-red-pink.html
pre wedding photos - http://amyamyshop.blogspot.com/2012/12/fabric-flower-handbouquet-hb-for-pre.html
if ada nak tanya apa2, jgn malu2 email aaron_axquack@yahoo.com

2 comments:

IMaH said...

suka nya tengok semua bunga fabric awak. gila cantik!!! geram mcm nak makan. hehe..

aMyErInAiMiE said...

@imah : hehe. alhamdulillah..tq! sy plak ske tgk awk rajin DIY! n pandai mekap! waaahh..xsangka mekap sendiri masa kawin tu. jimatnya~ mcm pro lak tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...