Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, March 25, 2013

Apa aktiviti seminggu lebih di KL?



As mention dlm entry Lahad Datu before,
Saya pulang ke KL atas arahan suami
Seminggu lebih kat sana tp rasa xcukup je nak buat semua benda
Haha. Xpela bulan dpn leh sambung plan ;)

Di KL, Mula2 dh serbu Mr DIY sbb nak borong brg2 umah yg penting dan yg extra.
Dekat rm100 juga habis kan ctu tp byk gile brgnye!
Kalau kt cni mungkin dh rm250 agaknye


Bawah ni gmbr2 brg yg beli kt Mr DIY,AEON AU2 dan Giant
Total dekat nak rm200.
Tp klu di sini mmg lebih rm300 kot?! Huhu






Dah nama pun buat part time DIY fabric flower hand bouquet, kain memang penting la kan!
Since kt Sabah kain lg mahal, kt KL rtu mmg borong dakan!
Dpt plak harga cotton turun sket, trus beli byk2 warna n meter
Puas usha kain. Ade la jugak makan sejam.





Kebetulan dh ade di KL dan wedding kawan dekat ngn umah, trus psg niat nk dtg wedding nya
Wawa n Fathi. family Fathi tinggal atas umah ku je tp parents nye xkenal saya pun
Masa majlis tu bru kenalkan diri n tmpt tinggal. Hehe
Suka dgn doorgift die
Sgt sederhana dan bermanfaat
Bagus utk kite, bgus utk tuan rumah









Saat2 terakhir lunch dgn mak, ajak die masak kt umah
Mintak die ajar buat sambal yg sedap sbb rasa mcm xmenjadi je salu
Alhamdulillah, dgn berkat ajaran Mak, bile masak kt cni suami jilat pinggan! Hahaha





Plus, ku masakkan utk mak my fav meal
Dr resipi katenya sambal kesturi
Pakai serai n cili api n limau kesturi mainly.
Xde bende ni mmg xjd la.
Alhamdulillah my sis n mum like it






Last skali b4 balik, anta kete ke workshop
Tgk2 sket ape yg rosak n tkar yg kecil2
Which is lampu dpn n blakang je
Yang besar2 mtk abah buatkan. Hee
Hope nnt kete sehat :)




Oh ape aktiviti korang plak minggu lepas?




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...