Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, April 17, 2013

bye bye KL dan button badge


Huwaaaa!!
now dh otw nak ke airport.
Mak la jd tukang anta rasmi tu.hehe
sian gk ngn die tp nak buat camne, flight salu time office hour, sape je leh anta kan?

semalam tdo lewaaat sgt!
lepas subuh ok?!
kenapa?
sbb i hate packing n smlm bru nak packing
I mmg love mcm tu
last minit packing!hehe

Pastu smlm jgk sama2 ngn mama, ktorg buat button badge yg saya nak jual nnt.
Design sndiri sket2 je pastu dh la.
Tp nk buat button badge ni bkn sng!!
Byk kos terlibat
Kos bila salah buat ke..rosak ke..kene amek kira semua tu
patutla kat luar jual mahal2 klu beli satu2

Anyway, niat nk buat sbb utk runningman sebenarnya
I mean, kt Malaysia ni payah betol nk cari merchandise Runningman!
atleast for me la.
ke sng je nk dptkan kt kl tu tp saya je xtau???

so bwh ni selain gmbr anak beranak..akan ade gmbr teaser button badge
tp xde gmbr runningman lg.
sbb x edit lg.haha

OH kalau nak follow instagram..search CLOSETSOFAMYAMY
dptla tgk brg2 yg  ade.
Cuci mata je pun xpe. HEHE

nak fly ke sabah dh japg!
doakan slmt smpi ye
rindu rumah!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...