Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, April 23, 2013

demam perfect365


Sekarang mcm dh viral kan org guna apps PERFECT365 ni??
termasuk la saya sendiri
tp xdela sakan mengubah muka sendiri dengan apps ni
Sekali je sekadar nk try test tp after that sy anggap macam satu game

SO mula la muka2 sample dlm apps ty yang saya try.
tukar2 semua lalu kagum dgn ape apps ni leh buat
reminding me of iklan pelangsingan ataupun produk kecantikan
Bole je kalau dorg edit cmni n claimed to be hasil produk mereka

Teringat betol, sepanjang main apps ni kn..
Ade satu papan iklan di tgh2 simpang jelatek dan jalan ampang tu rtu(xtaula skg ade lg ke x)
iklan pelangsingan
Duta artis die tu mcm cacat semacam je diedit
smpi mcm xlogik gila iklannya
Yela,model tu baring mengiring sambil siku die tahan lantai
Masalahnya dh la muka mcn kartun, pinggan plak x aligned langsung dgn badan!!
Mcm mmg fake gile kottt
keciiiiiik sgt pinggang die!
kte dh mmg knl plak model tu kan
mmg x la die pinggang cmtu
Siap mmg kecik sgt la kn
nmpk sgt edited tp epic fail

Kalau ye pun nak promote,jgn mcm bodo sgt tau
manusia pun leh fikir la bende tu
dr org nk amek produk kau smpi mcm xnak langsung agaknye
Sbb freaky gle gmbrnya jadi.haha

 



 


anyway, saya suka try byk2 gmbr termasuk la gmbr kwn2 sndri
Tp xdela sy nk upload cni,tkot dorg malu ke pe kan
ckupla sekadar my collection with them ;)
sapa ade android n product apple tu try la
rsnye appstore pun ade kot selain play store?
sapa kerap main apps ni skang?



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...