Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Friday, April 19, 2013

luahan hati pengantin baru



siapa yang dah kawin mesti faham perasaan cmni..
kene tinggal ngn suami pegi keje pun dah rindu bagai nak gila
inikan pula kalau kene g outstation ke ape
Xpun macam isteri2 tentera,polis dan doctor yang bru seminggu dua bernikah, suami dh kene berangkat ke negeri lain sbb bertugas
kdg2 sehari lepas tu je!
Macamana agaknya perasaan orang2 macam ni kan?

Baru2 ni one of my besties telah melangsungkan majlis perkahwinannya
N mgu ni baru gi honeymoon dan masih di sana
Kami ber whatsapp group sedari dlu
sng nk update ape2 berkaitan majlis die dsb
Sebenarnya started sbb my majlis dlu la.
We are really like siblings rather than bestfriends
ade la dlm 10 org cmtu
close enough utk cite ape saja n tolong sesapa saja among us

So tahun ni came to wedding si pengantin baru ni minggu lepas.
after dh habes majlis suma, kami dgn haluan masing2..teruskan hidup
tp masih whatsapp actively la
Kebetulan on d same day saya nak travel balik Sabah, yg pengantin baru ni nk g honeymoon.
ke Phuket maybe
Dan ade lg sorg plak nak g Jakarta,on d same day
Utk beli brg keperluan wedding die lepas raya taun ni
wow.by dat tme my marriage will be past one year dh
cepat je masa kan


anyway, smpi pun ke isi penting
dlm berwhatsapp dgn semua kesayangan tu..
Si pengantin bru pun bersuara
betapa lainnya die rs after kawin
wpun bfore kawin die almost everyday jmpe suami die
coz dorg keje d tmpt yg sama
Sweet je. Sbb die bkn jns jiwang2 cmni
so bile die meluahkan rasa gelisah kene tinggal tu mcm kelakar gk.
Tp sweet la sbb memang rock pun org tu,kalu dh nama ppuan tu..lembut jgk kn :p



x sabar nak tunggu semua kesayangan ni kahwin semuanya
Termasuk la yg laki2 punn
sama2 kite remaja, sama2 kite study,sama kite grow up dan bina keluarga,hendaknya
OH i love u guys, FFABBOLES!!

 gmbr parti bujang ;p


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...