Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, April 3, 2013

My DIY Project : fabric flower untuk perhiasan hantaran


salam,
rindu rasanya nak aktif blogging balik
dengan ada nya suami di rumah sama2, walaupun die kt tempat kerja pun i cant find time utk duduk and karang blog
bila malam pun cadangnye konon relaks la sket nak buat blog tp bz ngn kerja lain yg lebih perlukan my commitment

kerja apa?
ye..macam tajuk kt atas la
bawah ni ade gmbr2 nya


i had this job since awal tahun lg. ni dh masuk bulan 3.
skang ni baru la dapat focus 24/7 masa utk siapkan tempahan bunga yoyo dr cotton ni
sbb umah dh pasang langsir dan just because free for these jgk :)
sorry liza! :(

my friend dari zaman praktikal di UKM dulu mintak buatkan fabric flower untuk wedding dia May nnt
die request 88sets of flowers and leave size besar

masa beliau buat tempahan saya bg contoh gambar my hantaran mcm kt bawah ni



but hers are bigger and made from cotton
and lg byk flowers jugak! hehe
my hantaran dulu simple je.
last minute made. lenkali cte

so this is done.
tinggal beberapa HB lg and bla3 nk buat lg.
wish me luck!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...