Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, June 10, 2013

Dah lama pula rasanya tak berdating


Sejak tinggal serumah dengan suami ni,kami banyak berdating dalam rumah je
Die pun sekarang ni sibuk memanjang dengan kerja2 die so saya pun biasa dengan melayan kerja2 rumah especially kerja bungatangan yg saya usahakan tu

kebetulan gaji dah masuk and masa tu was the 1st weekend bergaji...so ngajak la si suami tu makan pizza hut
kt cni pun ade satu je pizza hut and i never seen them dpn mata pun sebelum ni
jadi feeling nak makan2 piza tu semakin memuncak la kan
Datang plak dengan piza baru tu,cik abg kte semangat la nk try

Jangan tanya la..kompem ramai org weekend 1st dgn gaji bru dpt tu kan?
mmg ramaaaaii sgt org
So kami jalan2 dlu pusing mall as hubby mungkin kesian tgk kte menunggu kot
Padahal tak kesah pun
Perut dh lapar.hehe

bile dh habis round,dtg balik dpn pizza hut tu
masih ramai lagiiii
So ktorg duduk minum kt kdai melayu berdekatan sementara tunggu pizza hut tu kosong
minum beberapa sip je pastu trus nk tayang body dpn pintu pizza hut tu

elok tak sampai seminit,pekerja pizza tu panggil ktorg masuk.
Fuh lega. Lapar kot
time ktorg duduk tu xdela penuh sgt tmpt tu
dah ramai keluar kot

since ramai org,kami pun xamek masa yg banyak untuk pilih makanan
kang lama kang..alamat kebulur la nk tunggu kan?
sementara dorg masak piza kami,they served us with mushroom soup
bekas nya memeranjatkan
mula2 pk mgkn sbb ramai org,so dorg xsempat nk basuh mangkuk sup tu

tapi bile tgk balik,actually byk je mangkuk sup tu tp dorg xguna utk isi sup
xtau y die guna polisterin
maybe dorg mmg mcm tu or ade sebab lain
And gelas air nye pun....tgk jela gmbr k?
one thing yg saya satisfied and terlbih suka is bekas takeaway utk salad die besaaaaar sgt
memang trus mintak nk takeaway,xjd makan kt ctu.hhehe

Bg penduduk sabah,memang macamni ke pizza hut kt tmpt korg?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...