Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, July 1, 2013

jalan2 Melaka tiga beranak


On my last visit ke Melaka awal bulan lepas, sempat jgk sy dan mak sy ke Melaka utk melawat my sister kt sana
Die bz sket dgn exam and presentation,so kami ke sana je instead of die balik KL

Kami bertolak tghari sbb die pn ade klas smpi ke ptg so sempatla kami cari hotel dlu utk bmalam di sana sebelum jmpe die
Hotel kami biasanya berdekatan dgn Mahkota Parade sbb weekend ade pasar malam pjg kt sana kn?
lgpn byk tmpt makan.sng


Dalam kereta melayan dvd Lawak Ke Der 2.
kali kedua utk saya
Gelak mmg xhabes2 la kalau Jozan tu kan??
haha
Lepas kelas, kami amek Elia di kwsn umah sewanya

Elia belanja kami makan di kedai makan yg murah n sedap,kata Elia.
London Seafood, kalau xsilap namanya
tomyam putih,telur dadar n kailan ikan masin was our menu dat evening
rojak pn kami order
Ala pembuka selera gtu
Ade gmbr bwh ni...rojak buah dalam pinggan bentuk kapal

overall the food was nice n cheap
Thanks to Elia,anyway!

after that,kami balik ke hotel
malam tu kawan2 sy masuk tv1
utk rancanga award tribute p.ramlee la gtu
dptla jgk snap2 gmbr dorg beraksi atas pentas.hehe


Esoknya kami nak g berurut. 
Tp sana byk Zouk Spa yg ktorg dh ban sbb pnh buat hal ngn kami dlu.hehe
sal berurut ni nnt sy share gmbr n crita kt next entry eh..

after that,my mum and I ke McCafe ayer keroh
Mak datuk! Seksanya jalan2 kt Melaka skg!
dlu sy dok melaka 3thn..xde la rasa derita cmni
Jalan semua nak one way, pastu trafik light bapak punye lama..pastu mesti la jem kan?
kalau terlepas satu jalan je...pergh..menangis!huhu

anyway,dpt gk la merasa McCafe before balik semula ke Sabah
Kt KL mmg ade..tp kt Melaka je leh g bertiga cmtu kan..
kt KL xsempat dh.huhu

pasni my mum n sis akan dtg beraya ke cni
insya Allah adik lelaki pun nk join
hope die dpt tiket yg murah la.
skg mesti dh mahal,ye x?
harap2 la belum.hehe

OK la.tu je nk bebel.








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...