Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Tuesday, July 2, 2013

Pusat urut badan di Melaka


Dalam entry sebelum ni  ade saya beritahu yg kami bertiga g berurut kan?

kebetulan masa Elia nk cucuk duit tu sy nampak ade kedai urut
Tanya jela brape harga die
masuk kedai tu nampak grand gile
mmg cuak gk la
Tp kalau mahal sgt pun,kuar je la kn.haha

masuk2 tgk harga cm kl jgk tp tmpt bsar n grand macam banglo
ok jela
sayangnye time tu pekerja urut badan ade dua je
So our mum decided nak urut kaki je
yg urut badan kene naik tgkt atas

waaahh...grandnye tgk
merasa bilik air dorg dlu
Then my sis and i masuk satu bilik yg sama utk diurut
Badan ktorg dh mmg sengal sangat dh
mmg biasa ktorg urut badan atleast dua bulan sekali

Kesian my sis sbb dpt tkg urut yg dtg lmbt
tp setel mengurutnya sama ngn saya yg stat dlu.hampeh
siap benti ururt,sembang dlm fon lagi

Time tu xtaula..lidah kelu nk argue hak pengguna
Menyesal gk tp nk wt cne
Mmg kene jd kan pengajaran la pasni

Bkn ape,biasanya kami urut dgn org thailand or filiphine mmg cek..dorg on time
Kdg2 lebih dr time yg ktorg mtk
Tp kali ni chinese plak..yg jenis cmtu plak..
sayangla kan
Tmpt dh ekslusif dh

biasa lepas urut kami dpt teh herba or air panas lain
Tp yg ni die bg mineral water je yg kecik tu
tu pun ktorg yg kene mtk,die xbg sndri pun
Mayb next time x g dh kedai yg tu.huhu

ape2pun layan la gmbr
Kalau antara korg yg tau ktne tmpt ni..
Share la pengalaman plak eh?
leh share link..jgn malu2


reception gtew


Bilik kami diurut.bila bukak lampu

Ini bila dh tutup lmpu.

Tangga ke bawah.dua tgkt je pun






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...