Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Saturday, August 3, 2013

buffet ramadhan pertama

Salam Syawal!

sori la dh lama xblogging.sorry to this blog and sorry kalau ade org yg menunggu2 saya update blog.hehe

disebabkan komitmen fabric flower hand bouquet under my Closets of AmyAmy blogshop, rasa cam xlalu nk hadap buat blog pulak.huhu.
Bad blogger!!

anyw aynk share ngn korg..
masa my mum n sister dtg ke sni, keesokkan harinye kami berbuka di hotel
kire my first buffet berbuka puasa la
Biasanya makan kt kedai biasa je or masak di rumah

we had our buffet di hotel berdekatan my house
Tiara Resort Hotel namanya
makanannya paling mewah, meriah dan sedap di seluruh pulau ni.
mmg ramai sgt org yg berbuka kt cni minggu2 kedua puasa dan smpi la nk raya ni

makan makan ni join dgn plan ofis encik husband


memang meriah la makanan kt sana!
rambang mata jadinya
Amek mknn mmg smpi separuh meja dh penuh.
yela,makan 4 org tp mcm utk 5org
kan satu table 10 org ;)

alhamdulillah...so far dalam satu pulau ni,sini je la buffet berbuka paling best
dessert n appetisers die mmg menggoda habes

So far my mum n sis mmg puas hati makan kt cni




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...