Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Wednesday, September 25, 2013

persiapan raya yang lepas


hah,amek hang!
Dh hbs raya bru nk update sal raya.hehe

ada antara rakan2 yg tanya raya bulan lepas balik mana.
Jawapannya x balik mana2
kami suami isteri beraya di perantauan tahun ni!
hee.best2

kenapa?
taun lepas kan raya kami kawin
jd suami dh dpt cuti yg sangat lama bbanding kwn2nya yg cuti raya
cuti plak masa raya
Jadi tahun ni die bg kwn2 die plak cuti since thn lpas they "cover" him up

Ade bonus plak tahun ni, mak and my adik ppuan and sorg yg lelaki dtg beraya di sini
yang lelaki ni dlu pnah bersekolah 5 thn di sabah
Di tmpt yg sama
Jadi saja la ajak die mengimbau kenangan ;p

Persiapan raya sket2 buat seminggu bfore raya tu
suami bz amat waktu tu
Jadi adik2 n mak la pembantu di umah dan dapur
Yang masak lauk raya mestila mak.hehe
Yg anak belum master lg.hee

malam raya mestila paling meriah
Masa tu la nk kuar g beli baju raya yg lelaki
yg ktorg mujurlah dh pasang langsir semua
Lampu liplap pun dh pasang mlm 7 likur.hehe
cuma tinggal last minit susun atur ruangtamu jela

Kami x expect sape2 nk dtg rumah sgt sbb ramai yg balik kpung beraya
tp bukan la xde lgsg kan..ade la siap sket2 kuih raya n such

xbyk gmbr pn persiapan..
Yg bwh ni la gmbr2 nye.hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...