Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Monday, November 18, 2013

cerita disebalik persiapan akhir wedding Lyea dan K.A


Kerinduan sungguh dengan mi siput!



haha.xpasal2 entry cerita kwn2 masuk bab makanan dlu!
Bukan apa, masa nk letak watermark atas gmbr2 ni..terliur betol dgn mi siput yg ade dlm gmbr tu
Teringat kesedapan sambal yg mak Fariz masak tu.nyum3!

ok bulan sept lepas ada salah sorg rakan baik dr ASWARA dah bernikah dan bersanding
Macam biasa,kami membanting tulang membantu menyempurnakan majlis bsama fmly mereka
Memang dh jd adat kami sejak my wedding thn lepas
Mcm adik bradik dh =)

malam sebelum majlis tu kami berkumpul untuk last minit reminder of the event esok nya dan juga berkumpul since saya bru smpi kl masa tu
Pengantin pn mestila esok sibuk sgt nk bborak jd inilah masanya

Sesampai sana,fmly pengantin perempuan dh bkumpul dan sstgh dari kami dh sedia ada bsama
sy smpi dgn Ocha yg menumpangkan sy sbb kete rosak mlm tu.hehe
Pengntin pn nk touch up inai di jarinya..
Jadi Ocha pn tolong la pengantin.hehe
Sy tukang sibuk





Sibuk jgk dh buat inai ukir kt jln Tar
Igtkan simple je
Skali pengantin lg simple,erk?!
Malu den.hehe

Lepas borak2 sket n remind keje kami esoknye..kami pn dihidangkan air oleh keluarga pengantin
Si Fariz pn mengeluarkan mknn yg dijanjikan berkurun lamanya
Saya mengidam dan teringin btol mi siput yg mak die buat bsama dengan sambal kering
First and d last time kami mkn makanan ni rasanya dlm studio tari kami di ASWARA dlu
Atleast that was when i ate them.
yg lain mgkn ade mkn lg lepas tu kot?
Dh bpe taun lamanye tu.hehe





tgkla..betapa seronoknya kami makan?
melawak..membahan..semua ni susah nk dapat selalu
Jadi semua kalau boleh akan cuba jgk hadirkan diri bile diajak berkumpul mcm ni
lagi2 sempena wedding salah sorg dr kami
Kalau ade yg xdpt dtg,mula la yg lain menyakat.hehe

tengkiu Fariz sbb bwk mi idaman itu!
nnt pls bwk balik lg.heee.
ckp ngn mak ko,buatlah smbal sesedap lg.haha
Korang yg lain,jgn lupa loving promising words kite
FFABBOLES forever mcm adik bradik,ok?
jgn lupa tu





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...