Surat Pekeliling


campaign image campaign image campaign image campaign image



They Read

Thursday, September 8, 2016

where should i start?


oh well, biasala...sindrom mak2 dan beranak ni..dgn keje sana sini yg bz pastu laptop pn dah non ado, life jaga anak plak..lama2 blog tu tinggal buat dalam mimpi jela.haha
last entry selain contest was sal pregnancy 3 bulan kot! now anak dah 22bulan usianya.haha
so meh la sket tayang2 gmbr fmly, gmbr event penting pe sume..
insya Allah xbanyak tp x sikit sgt kot coz i might not be able utk menulis lagi sbb ni pn pinjam laptop org. hp sendiri plak x daya nk taip guna blogger tu.hehe
current status : mak anak satu
pekerjaan : part time on9 seller - selling susu kambing MyMila sebagai stokis IPOH & dropshipper perfume 7 travel luggage , full time housewife, part time bini badan beruniform yang bz jugak
menetap : di Ipoh dah sekarang. no more Labuan

ok ini plak gambar anak bertuah dengan produk Susu Kambing MyMila yang mak die jual ni
dulu pek lain, formulasi pun lain.

dlu takde lg AHA dan DHA..kurma pun xde lagi. 
now formulasinye susu kambing + kurma + delima + biji anggur + madu +AHA + DHA
500g RM45 dan itu sahaja size yang ada. NO MORE 1kg ye puan2..


nak tahu ape khasiat n kelebihannye? bole rujuk entry blog Closets of AmyAmy


tak lama lagi nak p bercuti dan ber bisnes trip ke Bandung. nanti nak bukak pre order offer utk makanan2 Kartika Sari dan juga kain serta telekung buat kawan2. 
kalau nak join pre order ni bole la ready untuk FOLLOW ig @closetsofamyamy ataupun LIKE FBPAGE Closets of AmyAmy. ade link kt tepi kanan blog ni k


ok la out dulu.nak buat keje lain plak. harap ada rezeki nk buat entry lg ye..

Assalamualaikum


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...